Αλέξης Τσίπρας: Πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ οι παράνομες παρακολουθήσεις

    Ημερομηνία:

    Ακόμα μία επίθεση στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή το καυστικό άρθρο του Αλεξάντερ Κλαπ στους “New York Times”.

    Το άρθρο φέρει τον τίτλο «Η σαπίλα στην καρδιά της Ελλάδας είναι τώρα καθαρή για να τη δει ο καθένας» και το κείμενο ξεκινά με αναφορές στον Απρίλιο του 2018 και τις «δεσμεύσεις» του -τότε- αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, για μια «κυβέρνηση που θα υπηρετεί τα συμφέροντα του πολίτη» και για την εξάλειψη πρακτικών του παρελθόντος περί νεποτισμού και διαφθοράς. Υπενθυμίζει, ακόμη, τη δήλωσή του όταν εξελέγη πρωθυπουργός ότι η Ελλάδα «μπορεί να σηκώσει υπερήφανα και πάλι το κεφάλι».

    Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας κοινοποιεί το σχετικό άρθρο, σχολιάζοντας πως “η σήψη του επιτελικού παρακράτους και των παράνομων παρακολουθήσεων γίνονται πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ. Όσο ο κ. Μητσοτάκης παραμένει, τόσο θα διασύρει τη χώρα διεθνώς”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Με απειλές για κλιμάκωση των μπλόκων απαντούν οι αγροτοσυνδικαλιστές στην έκκληση του πρωθυπουργού για διάλογο – Βίντεο

    Με απειλές για κλιμάκωση του κλεισίματος δρόμων τις επόμενες ημέρες απαντούν...

    Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ – 10 οι νεκροί, οι δράστες στόχευαν παιδιά

    Πανικός επικράτησε στην παραλία Μπόνταϊ του Σίδνεϊ μετά από τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς...

    Με ποιους γιόρτασε τη νίκη του ο νέος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών – φωτό

    Στο bodegas γιόρτασε την νίκη του, ο νέος πρόεδρος...

    Σούπερ μάρκετ: Επενδύσεις δισεκατομμυρίων, τα σχέδια των μεγάλων αλυσίδων

    Σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές περιόδους για το...