ΠΑΤΡΑ: Πάνω από 400 αιτήματα σε 7 μέρες στο Sense.City

    Ημερομηνία:

    Πάνω από 170 αιτήματα έχουν γίνει στην ειδική πλατφόρμα του δήμου Sense.City από τους πολίτες της Πάτρας, τις τελευταίες ημέρες μόνο για τον τομέα της καθαριότητας.

    Πιο συγκεκριμένα ο αριθμός των αιτημάτων που δεν έχουν υλοποιηθεί είναι στα 173. Όμως δεν είναι μόνο ο τομέας της καθαριότητας που έχει δεχθεί αιτήματα από δημότες της Πάτρας προς τα συνεργεία του δήμου για να διορθώσουν την κατάσταση.

    Φλίγκος

    Στην κατηγορία νέα προβλήματα (τις τελευταίες δηλαδή εφτά μέρες) οι αιτήσεις ανέρχονται στο σύνολο τους τις 402. Οι 173 από αυτές αφορούν την καθαριότητα, οι 88 τον ηλεκτροφωτισμό, οι 81 την κατάσταση σε πεζοδρόμια, δρόμους και πλατείες, οι 9 την πολιτική προστασία, οι 45 το πράσινο και οι 6 το περιβάλλον.

    Όμως δεκάδες είναι οι αιτήσεις των δημοτών και τον τελευταίο μήνα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες σε διάφορους τομείς και σε διάφορες περιοχές.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι το διάστημα αυτοί οι αιτήσεις έφτασαν στο σύνολο τους, σύμφωνα με τη Sense City, τις 1584. Οι 677 από αυτές αφορούσαν την καθαριότητα, οι 414 τον ηλεκτροφωτισμό, οι 251 πεζόδρομους, δρόμους και πλατείες, οι 67 θέματα πολιτικής προστασίας, οι 147 πρασίνου και οι 24 περιβάλλοντος.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το FLAMIS.GR συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου προκήρυξαν απεργία οι ενώσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν τρία άτομα για τα τηλεφωνήματα με τα “μαϊμού τροχαία”

    Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΡΑ  ΧΡΗΣΤ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ ...

    Τραγωδία – Νεκρή βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια

    Βαρύτατο πένθος έχει προκαλέσει στην οικογένεια μιας 19χρονη φοιτήτριας...