Στις Βρυξέλλες για τα Δυτικά Βαλκάνια ο Γιώργος Παπανδρέου

    Ημερομηνία:

    Ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο των επαφών που έχει για την ολοκλήρωση της Έκθεσης που αφορά την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, την οποία θα παρουσιάσει σε λίγες ημέρες στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες, συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον  Ευρωβουλευτή και Εισηγητή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων, Tonino Picula, με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για τη Σερβία, το Κόσοβο και τα Δυτικά Βαλκάνια, Miroslav Lajcak και τον Επίτροπο για τη Διεύρυνση, Oliver Varheliy.

    Στις επαφές του με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους, ο Γιώργος  Παπανδρέου, είχε την ευκαιρία για μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, τα πιθανά επόμενα βήματα της διεύρυνσης της ΕΕ και την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Συμβουλίου της Ευρώπης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ – Διάρκεια: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

    Σύμφωνα με μελέτη  σε ετερόφυλα ζευγάρια από πέντε διαφορετικές χώρες σχετικά...

    Η Gabriela Garcia Andrade με μπικίνι στις διακοπές της στην Σαντορίνη

    Η Gabriela Garcia Andrade με μπικίνι στις διακοπές της...

    Sex therapy: Πέντε τρόποι για καλύτερο σεξ με τη σφραγίδα της επιστήμης

    Ενδεχομένως η επιστήμη και η έρευνα να ήταν ο...