Νεκρός σε τροχαίο ο Γιώργος Κυρίτσης – Ήταν 27 ετών

    Ημερομηνία:

    Στο πένθος βυθίστηκε η Φαλάνη στο άκουσμα της τραγικής είδησης του ξαφνικού θανάτου σε ηλικία μόλις 27 ετών του Γιώργου Κυρίτση.

    Ο 27χρονος εξετράπη της πορείας του οδηγώντας μηχανή τα ξημερώματα της Κυριακής στο δρόμο από Γιάννουλη προς Φαλάνη, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

    Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

    Ο Γιώργος ήταν γιος του πρώην προέδρου της Φαλάνης Γιάννη Κυρίτση και της εκπαιδευτικού Χριστίνας Κοκοτη. Είχε μία αδελφή. Πρόσφατα είχε τελειώσει τη στρατιωτική του θητεία μετά τις σπουδές του και ασχολιόταν με αγροτικές εργασίες της οικογένειάς του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Αχαΐα: Ανάσα για τους καθημερινούς οδηγούς στη χιλιομετρική χρέωση στην νέα Πατρών – Πύργου

    Εκτός από το ταµείο του δήµου, ο δήµαρχος Δυτικής...

    Ο Απόστολος Γκλέτσος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: Ήταν μια μεγάλη μαλ@@@ αυτό που είπα τότε

    Δημόσια ζήτησε συγγνώμη ο Απόστολος Γκλέτσος από τον Χριστόφορο...

    Πάτρα: Τσουχτερές φέτος οι τιμές των καρναβαλικών στολών

    Αυξημένο το κόστος παραγωγής των καρναβαλικών ενδυμάτων, των κατασκευών...

    Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Μεσολόγγι

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του...