Άννα Βίσση: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για τη γνωριμία με τον Βασιλιά Κάρολο – «Ο τρόπος που με πλησίασε είχε γοητεία»

    Ημερομηνία:

    Η Άννα Βίσση φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής 16/9 και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε αν είναι αλήθεια ότι κατά το παρελθόν είχε παραβρεθεί στο πάρτι γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου.

    Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε το γεγονός και μάλιστα τόνισε ότι βρίσκει τον 72χρονο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ… γοητευτικό!

    «Του τραγούδησα το Happy Birthday στο παρελθόν. Τον βρήκα και λίγο σέξι, θα γελάσετε. Μου φάνηκε γοητευτικός, αλήθεια σας λέω. Πρέπει να είναι 20 χρόνια πριν. Γιατί εμένα η εξυπνάδα μου είναι σεξαπίλ στον άνθρωπο. Τι να πω ότι έχει μεγάλη μύτη; Ήταν έξυπνος κι έκανε ωραία σχόλια. Ο τρόπος που με πλησίασε είχε μία γοητεία. Δεν ήταν το βασιλικό που με συνεπήρε. Όλο αυτό είχε γίνει σε ένα Παλάτι δίπλα στο Μπάκιγχαμ που κάναμε events. Δεν βγήκα από τούρτα.

    Του τραγούδησα το Happy Birthday και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι τώρα. Ήταν πολύ γλυκός μαζί μου και κάτι μου άρεσε».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου Πατρέων

    Οι Σχολικές Επιτροπές και η Αντιδημαρχία Παιδείας, σε συνεργασία...

    Μητέρα Κυριακής Γρίβα: «Το παιδί μου βιάστηκε 2 μηνών έγκυος από τον δολοφόνο της και απέβαλε»

    Λίγα 24ωρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου που καταδίκασε τον δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα σε...

    Πατέρας και θείος έκλεβαν το μεροκάματο 15χρονης για να αγοράζουν ναρκωτικά

    Απίστευτη υπόθεση εκμετάλλευσης ανηλίκου αποκαλύφθηκε στην Κίσσαμο στην Κρήτη όπου ένας πατέρας και...

    Το βότανο του αυτοκράτορα Σενόνγκ που καταπολεμά την κόπωση, μειώνει τη φλεγμονή και προστατεύει από τον καρκίνο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b1-%cf%83%ce%b5%ce%bd%cf%8c%ce%bd%ce%b3%ce%ba-%cf%80%ce%bf%cf%85/