Ταϊλάνδη: Πώς ένα τρίχρονο κορίτσι κατάφερε να γλιτώσει από τον μακελάρη του παιδικού σταθμού

    Ημερομηνία:

    Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες για την σφαγή στον παιδικό σταθμό της Ταϊλάνδης με τους 37 νεκρούς, μεταξύ των οποίων 23 παιδιά.

    Ο δράστης, πρώην αστυνομικός, πυροβόλησε και μαχαίρωσε ανήλικους μαθητές αλλά και ενηλίκους που βρίσκονταν στον χώρο και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

    Πώς σώθηκε ένα τρίχρονο κοριτσάκι

    Η μικρή Nong Am βρισκόταν στο δωμάτιο «ύπνου» μαζί με άλλα παιδιά, όταν ο πρώην αστυνομικός , εισέβαλε στην αίθουσα σπάζοντας την πόρτα και σκοτώνοντας στη συνέχεια 37 παιδιά και ενήλικες.

    Για καλή του τύχη, το κοριτσάκι κοιμόταν βαθιά, γεγονός που όπως αποδείχθηκε, αποτέλεσε τη σωτηρία της από τη δολοφονική μανία του 34χρονου.

    Η κουβέρτα κάλυπτε το κεφάλι της 3χρονης, ο στυγερός δολοφόνος δεν την πρόσεξε και η μικρή βγήκε χωρίς γρατζουνιά από την αίθουσα.

    Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ της Daily Mail, η ιστορία της 3χρονης έγινε γνωστή όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες των θυμάτων.

    Μέσα στον πανικό που επικρατούσε και τη στιγμή που έβγαζαν τα νεκρά παιδάκια, εντοπίστηκε η μικρούλα ζωντανή!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η κλούβα των ΜΑΤ δεν άνοιξε για να περάσει ασθενοφόρο με ασθενή

    Σε φραγμό της αστυνομίας "έπεσαν" αγρότες που ξεκίνησαν από την Περιμετρική...

    Μεγάλη μέρα για την Πάτρα και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Συγκινημένος ο Α. Μανωλόπουλος στον MAX (Ηχητικό)

    Σε μια ημέρα με έντονη συγκίνηση και ιδιαίτερο συμβολισμό...

    “Αλλη αστυνομία” στο Αντίρριο! Οι αγρότες άνοιξαν τα διόδια για να περνούν τα ΙΧ… χωρίς επεισόδια με αστυνομικούς

    Μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα στην Πάτρα, καθώς αστυνομικές δυνάμεις απέτρεψαν αγρότες...

    Πάτρα: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Forum Εθελοντισμού – «Δίχτυ ασφαλείας» για τους ευάλωτους (Φωτό)

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Forum Εθελοντισμού με θέμα: «Το...