90χρονος κέρασε όλο το καφενείο, τους κάλεσε στην κηδεία του και αυτοκτόνησε!

    Ημερομηνία:

    Τραγωδία σημειώθηκε στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας στη Φθιώτιδα όπου ένας 90χρονος αυτοκτόνησε σήμερα το μεσημέρι.

    Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στηριζόμενο σε μαρτυρίες συγχωριανών του, το ίδιο πρωί είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους. Φεύγοντας τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν καθώς δεν πίστεψαν ότι μιλούσε σοβαρά.

    Δυστυχώς, ο 90χρονος είχε πάρει την απόφασή του και ειδοποίησε μάλιστα, και κάποιους συγγενείς του καλώντας τους επίσης, στην κηδεία του. Πριν προλάβουν κι εκείνοι να ειδοποιήσουν και να ελέγξουν αν μιλούσε σοβαρά, ο ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του στο Παλαιοχώρι Δωριέων, έστρεψε πάνω του το κυνηγετικό όπλο που είχε και αυτοπυροβολήθηκε.

    Ήταν πολύ καλός και αξιοπρεπής, όπως τον περιγράφουν όσοι τον ήξεραν. Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης που βύθισαν στο πένθος την τοπική κοινωνία.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το χρονικό της δολοφονίας της 55χρονης από τον ανιψιό της

    «Είμαι αθώος», επιμένει από τη φυλακή όπου βρίσκεται ένας άνδρας...

    Ο Χαράλαμπος Μπονάνος για την γιορτή του πατέρα

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: Διαβάστε αυτό για την...

    Mαραθώνιος Μητσοτάκη σε δύο μέτωπα – Διεθνείς επαφές και κοινωνική στρατηγική

    Η αναβάθμιση της θέσης της χώρας μέσω διεθνών επαφών και...

    Σκυλιά-ρομπότ ανέπτυξε η Εθνοφρουρά στο Λος Άντζελες για την αντιμετώπιση των ταραχών

    Ρομπότ που μοιάζουν με σκυλιά ανέπτυξε η αμερικανική Εθνοφρουρά...