Φαίη Σκορδά: Τρομοκρατήθηκε από περιστατικό έξω από το σπίτι της – «Κάλεσα την αστυνομία»

    Ημερομηνία:

    Η Φαίη Σκορδά έκανε μια σημαντική αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της.

    Η παρουσιάστρια διηγήθηκε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της, ένα περιστατικό που έζησε πριν από λίγα χρόνια με κάποιον που είχε εμμονή μαζί της.

    Η Φαίη Σκορδά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχα κάποια στιγμή ένα θέμα έξω από το σπίτι μου με κάποιον, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν θέματα, και είχα καλέσει την αστυνομία»

    «Δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω. Ήρθε η αστυνομία και αυτός ο άνθρωπος μιλούσε πολύ άσχημα, έβριζε τους αστυνομικούς, δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση προφανώς. Ήταν επιθετικός και απέναντί μου και οι αστυνομικοί ήταν νέα παιδιά που ήταν τόσο ήρεμα, τόσο ψύχραιμα. Εγώ απορώ πως ήταν τόσο ψύχραιμοι, είναι μάλλον εκπαιδευμένοι… και μου εξήγησαν «αν θα πάτε να κάνετε μήνυση, τότε θα προσχωρήσουμε σε αυτό. Αν δεν κάνετε τότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά μπορούμε με συνομιλία να τον ηρεμήσουμε… και μη φοβόσαστε… και το έχω ζήσει πριν λίγο καιρό αυτό που σας λέω», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

    Δείτε το απόσπασμα

     

    BOOKTICKETS
    TAGS:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πάτρα διεκδικεί θέση στον χάρτη της κρουαζιέρας

    Η κρουαζιέρα δεν είναι απλώς ένας κλάδος τουρισμού. Είναι οριζόντια ανάπτυξη,...

    Οι δουλειές που θα γεννηθούν στην Ελλάδα του 2035

    Η αγορά εργασίας αλλάζει πάντα πρώτα αθόρυβα και μετά...

    Πάτρα: Ξεχειλίζει η οργή καταστηματαρχών στην Κανάρη! Το έργο προχωρά με ρυθμούς… βραδύποδα!

    Σε απόγνωση έχουν βρεθεί οι καταστηματάρχες της οδού Κανάρη,...

    Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τρώτε υγιεινά όταν δεν έχετε χρόνο να μαγειρέψετε

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8e%cf%84/