Τουρκία: Φόβοι για δεκάδες εγκλωβισμένους στο ανθρακωρυχείο της Αμάσρα – 25 νεκροί και 28 τραυματίες

    Ημερομηνία:

    Τουλάχιστον 25 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και άλλοι 28 τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε χθες Παρασκευή σε ανθρακωρυχείο της βορειοδυτικής Τουρκίας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Υγείας Φαχετίν Κοτζά.

    Άλλοι 11 εργάτες νοσηλεύονται τραυματισμένοι, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστος ο αριθμός των εγκλωβισμένων στις στοές του ορυχείου.

    Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναντήσεις του για να μεταβεί σήμερα στην περιοχή.

    Σε ανάρτησή του στο Twitter εξέφρασε την ελπίδα να μην αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός των νεκρών και να απεγκλωβιστούν σώοι και ασφαλείς οι ανθρακωρύχοι που παραμένουν παγιδευμένοι στις στοές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τζακ ΝτεΤζονέτ: Πέθανε ο τζαζίστας που έκανε τα ντραμς να «τραγουδούν»

    Ο Τζακ ΝτεΤζονέτ, ένας από τους κορυφαίους και πιο...

    Ηλεία: Στη φυλακή και οι πέντε που «ρήμαζαν» σπίτια

    Προφυλακιστέοι κρίθηκαν αμέσως μετά την απολογία τους οι πέντε...

    Η «Αλιαδοφάγος» Πάτρα

    Από το Πάτρα η πολη της καρδιάς μας Η «Αλιαδοφάγος»...