Προκλητικός Ερντογάν για Αγία Σοφία: Το άνοιγμα ως τζαμί είναι μεγάλη πρόκληση στην παγκόσμια κηδεμονία

    Ημερομηνία:

    Νέες προκλήσεις από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  με αναφορές στην Αγία Σοφία κατά την διάρκεια εκδήλωσης-υπερπαραγωγής στην Άγκυρα με την ονομασία «Αιώνας της Τουρκίας», την οποία διοργάνωσε το κόμμα του, το AKP.

    Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ότι η μετατροπή της σε τζαμί ήταν ένα όνειρο γενεών όπως αρμόζει στον πορθητή Μωμάμεθ.

    Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ακόμη, ότι η μετατροπή της Αγίας Σοφίας είναι μια μεγάλη πρόκληση ενάντια στην παγκόσμια κηδεμονία:

    «Τα πιόνια που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτούς τους βρώμικους υπολογισμούς δεν έλειψαν ποτέ. Υπήρχαν χθες υπάρχουν και σήμερα, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος Ακόμη και το γεγονός ότι ανοίξαμε ξανά την Αγία Σοφία, το όνειρο των γενεών, ως τζαμί όπως αρμόζει τον πορθητή Μωάμεθ , είναι μια μεγάλη πρόκληση ενάντια στην παγκόσμια κηδεμονία», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος.

    Ο Τούρκος Πρόεδρος έπαιξε και με το αντιιμπεριλιστικό κοινό του, όπως συνηθίζει: «Τα σχέδια των ιμπεριαλιστών για τη χώρα μας δεν έλειψαν ποτέ. Τα πιόνια που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτούς τους βρώμικους υπολογισμούς δεν έλειψαν ποτέ, υπήρχαν χθες υπάρχουν και σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Παγωμένοι» οι μεσαίοι μισθοί – Επηρεάζονται ελάχιστα από την αύξηση του κατώτατου

    Εως τους μισθούς των 1.350 ευρώ μεικτά φθάνει η...

    Στα 15 δισ. ευρώ ο τζίρος ξενοδοχείων και Airbnb

    Το «καθαρόαιμο» κομμάτι των εισπράξεων από τον τουρισμό, δηλαδή...

    Φρικτό: Μητέρα κρεμόταν από φράχτη σχολείου με το χέρι καρφωμένο στο κάγκελο

    Τον απόλυτο τρόμο και πόνο έζησε μια μητέρα στην Αυστραλία,...

    Πάσχα: Σε τι τιμές θα κινηθούν αρνί, κατσίκι και τσουρέκι

    Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα πλησιάζει η αγορά για το Πάσχα «ζεσταίνεται»,...