Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στην Ηλεία

    Ημερομηνία:

    Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ληστεία που διαπράχθηκε, σε βάρος ηλικιωμένης σε περιοχή του Πηνειού.  

    Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία, σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών,  τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

    Ειδικότερα, οι δυο άνδρες την 17/11/2022 το πρωί, σε περιοχή του Πηνειού, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα,προσέγγισαν ηλικιωμένη γυναίκα, που κινούταν πεζή και με την άσκηση σωματικής βίας, της αφαίρεσαν τη τσάντα της, που περιείχε (50) ευρώ, έγγραφα και κλειδιά.

    Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των  κατηγορούμενων.

    Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς να αυξήσετε τη σύνταξή σας: Οδηγός για ασφαλισμένους και ελεύθερους επαγγελματίες

    Η ηλικία συνταξιοδότησης, ο μισθός, τα συνολικά χρόνια ασφάλισης και για...

    ΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Βρήκαν κουνούπι…. σε συσκευή ενδοφλέβιου ορού – ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%8d/

    ΑΑΔΕ: Νέα πρόστιμα και λουκέτα σε τουριστικούς προορισμούς – Πάνω από 100 παραβάσεις σε μία εβδομάδα

    Και τον Αύγουστο, οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σαρώνουν...