ΠΑΤΡΑ: Εχουν πέραση τα απογευματινά μπουζούκια

    Ημερομηνία:

    Ποιος είπε ότι τα μπουζούκια και τα live είναι μόνο για τις βραδινές ώρες και για μετά τα μεσάνυχτα; 

    Φέτος όλα σχεδόν τα νυχτερινά κέντρα ή τα καταστήματα που λειτουργούν με live προχωρούν και σε απογευματινές εμφανίσεις των καλλιτεχνών με τους οποίους συνεργάζονται και μάλιστα υπάρχει και μια μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

    Τα απογευματινά live γίνονται την Κυριακή και έτσι με αυτόν τον τρόπο τα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν και μία ακόμα ημέρα, κάνοντας το διήμερο τριήμερο. Διαφορετικά δύσκολα θα λειτουργούσαν βράδυ Κυριακής και έτσι θα τους έμενε μόνο η Παρασκευή και το Σάββατο.

    Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε τα live της Κυριακής έχουν μεγάλη πέραση και ο κόσμος διασκεδάζει μέχρι τα μεσάνυχτα που κλείνει το κάθε μαγαζί, γεμίζοντας έτσι τις “μπαταρίες” του εν όψει της εβδομάδας που ξεκινάει. Μάλιστα, τα περισσότερα από τα μαγαζιά στα απογευματινά live είναι φουλ στις κρατήσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Ήταν τόσο απλός και ταπεινός ο Παντελής»

    Δέκα χρόνια μετά την απώλεια του Παντελή Παντελίδη, ο αδελφός...

    Ο Θάνος Πλεύρης Face2Face με την Κατερίνα Παναγοπούλου: «Όποιος μπει παράνομα δεν θα νομιμοποιηθεί ποτέ»

    Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή...

    Αξεπέραστο εμπόδιο οι τιμές της αγοράς κατοικίας

    Ολο και μεγαλύτερο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον για αγορά κατοικίας,...

    Στα αζήτητα 176 εκατ. ευρώ από επιστροφές φόρου

    Χιλιάδες φορολογούμενοι και επιχειρήσεις έχουν να εισπράξουν σημαντικά ποσά...