Σάκης Καλούδης – Χάλκινο μετάλλιο για τον νεαρό οδηγό στην «Ανάβαση Πιτίτσας»

    Ημερομηνία:

    Σημαντική διάκριση κατάφερε να πετύχει ο νεαρός πατρινός οδηγός Σάκης Καλούδης, στον ιστορικό αγώνα της Ανάβασης Πιτίτσας που διοργάνωσε ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών.

    Ο Σάκης Καλούδης πήρε την τρίτη θέση στην κατηγορία Ε10, οδηγώντας το Peugeot 205 Rally. Όμως στάθηκε άτυχος, αφού το Σάββατο σε δοκιμαστικό, έσπασε το πλατό με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τις δοκιμές.

    Με τη βοήθεια του μηχανικού του Μάριου Ηλιόπουλου αλλάξανε σασμάν και την Κυριακή αγωνίστηκε κανονικά, καταφέρνοντας να διακριθεί.

    Ο ίδιος έγραψε σε ανάρτηση του: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο και μάστορα μου Μάριο Ηλιόπουλο που κατεβάσαμε σασμάν σε χρόνο ρεκόρ βάζοντας ένα νέο δισκόπλατο για να κάνουμε τον αγώνα μας την Κυριακή.

    Ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου Xristos Avgeropoulos που άνοιξε το μαγαζί του το απόγευμα και με εξυπηρέτησε και τον Ανδρεας Καλαντζης που άνοιξε το μαγαζί του το βράδυ για να κάνουμε ευθυγράμμιση! Τέλος την Κυριακή κάναμε δύο πολύ καλούς χρόνους με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου βράχοι και στηρίζουν την προσπάθεια μου”.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιώργος Λάνθιμος: Γυρίσματα σε νησί των Κυκλάδων

    Αφού το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο του Υπουργείο Πολιτισμού δεν...

    Πινακοθήκη Uffizi: Μέσα στο κορυφαίο μουσείο τέχνης του κόσμου

    Ένα από τα σημαντικότερα μουσεία σε ολόκληρο τον κόσμο,...

    Ο Όμιλος Σαρακάκης παρουσίασε δύο νέα στρατιωτικά οχήματα

    Στην έκθεση DEFEA η Volvo Defense σε συνεργασία με τον Όμιλο Σαρακάκη παρουσίασαν δύο παραλλαγές...

    Μήνυση για την επίθεση σε υπάλληλο και αντιδήμαρχο στην Πολεοδομία κατέθεσε ο δήμαρχος Χανίων

    Μήνυση για διατάραξη της ομαλής λειτουργίας της Πολεοδομίας κατέθεσε ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης...