Κτηνοβάτης έσπειρε το χάος και τον πανικό σε γειτονιά της Φλόριντα

    Ημερομηνία:

    Χάος προκάλεσε σε μια ήσυχη γειτονιά στο Κλιργουότερ της Φλόριντα η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά ενός άνδρα, ο οποίος «συνευρέθηκε σεξουαλικά» με σκύλο στον δρόμο και, στη συνέχεια, κατέστρεψε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έξω από μια τοπική εκκλησία.

    Σύμφωνα με τη New York Post, o 36χρονος Τσαντ Μέισον είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο ενός φίλου του, ράτσας λαμπραντούντλ (διασταύρωση λαμπραντόρ με πουντλ) όταν άρχισε ξαφνικά να προβαίνει να σεξουαλικές πράξεις εις βάρος του άτυχου ζώου. Μπροστά στη σοκαριστική σκηνή ήταν αρκετοί περαστικοί, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί.

    Όταν κάποιοι οργισμένοι κάτοικοι της περιοχής επιχείρησαν να σταματήσουν το αρρωστημένο σόου του 36χρονου, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει και, στην προσπάθειά του αυτή, διέλυσε τη φάτνη που κοσμούσε τον εξωτερικό χώρο μιας τοπικής εκκλησίας.

    Σύμφωνα με τις Αρχές, εκτός από τις ζημιές που προκάλεσε στην εκκλησία μέσα στον παροξυσμό του ο Μέισον, κατέστρεψε επίσης ένα γραμματοκιβώτιο και επιχείρησε να κλέψει ένα όχημα για να απομακρυνθεί ταχύτερα από το σημείο.

    Ο 36χρονος αντιμετωπίζει τώρα πλήθος κατηγοριών, μεταξύ των οποίων η προσβολή δημοσίας αιδούς και ο βανδαλισμός τόπου λατρείας. Μετά τη σύλληψή του, ο Μέισον αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και η δίκη του ορίστηκε για αργότερα αυτόν τον μήνα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

    Ο Γιάννης Νταλιάνης έχει βαπτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και σε συνέντευξή του στην...

    Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

    Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες...

    Αυτή είναι η πιο βροχερή πόλη της Ελλάδας και δεν είναι τα Γιάννενα

    Η Ελλάδα, γνωστή για τα ηλιόλουστα τοπία και τις...

    Στο +86% από το 2017 οι τιμές πώλησης για κατοικίες – Η τρελή κούρσα στα ακίνητα συνεχίζεται

    Ιδιαίτερα ανθεκτική με τις μέσες τιμές να έχουν ξεπεράσει τα...