Κώστας Σβόλης: Ενα “γεμάτο” Σαββατοκύριακο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της δηοτικής παράταξης “Πάτρα Ενωμένη”, γιατρός, Κώστας Σβόλης ανέφερε:

    Σάββατο, 10.12.2022, παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον το συνέδριο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ – οι επιπτώσεις στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μέτρα αντιμετώπισης». Αποτυπώθηκαν από τους εκπροσώπους των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων τα αυξημένα προβλήματα που επιφέρει η ενεργειακή κρίση και αναπτύχθηκαν τρόποι επίλυσής τους.

    Κυριακή, 11.12.2022, επισκεφθήκαμε την Τοπική Κοινότητα Ελεκίστρας (Ρωμανού, Ελεκίστρα, Καρυά, Ρυάκι, Πουρναρόκαστρο) όπου οι κάτοικοι βιώνουν την εγκατάλειψη από τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Προβλήματα οδοποιίας και αποχέτευσης, αναγκαιότητα για τεχνικά έργα και για σημάνσεις δρόμων αποτελούν πάγια αιτήματα. Η εικόνα της παιδικής χαράς από την οποία απουσιάζει όλος ο εξοπλισμός προκαλεί θλίψη.
    Στον δρόμο προς το Παναχαϊκό, η θέα του εγκαταλειμμένου παλιού σανατορίου αποδεικνύει την πλήρη αδιαφορία προς την περιοχή. Προτείνουμε την αξιοποίηση του συγκεκριμένου κτιρίου και την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού, προς όφελος όσων αγαπούν το βουνό και τον αθλητισμό.

    Κώστας Σβόλης: Ενα "γεμάτο" Σαββατοκύριακο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Κώστας Σβόλης: Ενα "γεμάτο" Σαββατοκύριακο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Κώστας Σβόλης: Ενα "γεμάτο" Σαββατοκύριακο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...

    Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Βουλή: Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό με τον εκλογικό νόμο

    Καμπανάκια χτυπούν στην αντιπολίτευση με αφορμή τη συζήτηση που...