ΠΑΤΡΑ: Υπάρχει και στον Δήμο ενέργεια αλά… Μαρία Σπυράκη; Μεγάλο σούσουρο

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Δεν είναι μόνο η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, που βεβαίωνε ότι κοινοβουλευτικός συνεργάτης της εργαζόταν στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο και λάμβανε «επίδομα αλλοδαπής» αν και αυτός λόγω προβλημάτων υγείας, βρισκόταν στην Αθήνα! Και σε άλλα επίπεδα παρατηρούνται παρόμοιες «χαριστικές» πράξεις. Ηδη κάτι παρεμφερές σηζητείται σε δημοτικός κύκλους της Πάτρας και πρόκειται να «σκάσει» ως παράπλευρη πτυχή μιας σοβαρής αντιδικίας που ταλανίζει τον Δήμο τους τελευταίους μήνες.

    Σε μία από τις αντιδημαρχίες, αποκαλύπτεται ότι βεβαιώθηκαν υπερωρίες σε εργαζόμενους παρ’ ότι δεν συνέτρεχε τέτοιος λόγος. Ως κραυγαλέα αναφέρεται η περίπτωση της προϊσταμένης ενός τμήματος, που εμφανίζεται να έχει εργαστεί υπερωριακά τον περασμένο Αύγουστο, αν και εκείνη την περίοδο έκανε χρήση της κανονικής της άδειας!

    Το σχετικό «σούσουρο» διατρέχει το σύνολο της υπηρεσίας, διότι η εύνοια προς την συγκεκριμένη προϊσταμένη όπως καταγγέλλεται, είναι εξώφθαλμη, γεγονός που σχολιάζεται στο Μέγαρο της Μαιζώνος.

    GYMALL

    Ειδικότερα, επισημαίνεται ότι ενώ από τη μία πλευρά καταβάλλονταν προσπάθειες εύρυθμης λειτουργίας της υπηρεσίας, από την άλλη παρατηρείται υπονόμευση αυτών των προσπαθειών και το γεγονός έχει προκαλέσει τριβές ανάμεσα σε αντιδημάρχους που ακολουθούν διαφορετικούς χειρισμούς στους εφαπτόμενους τομείς των ευθυνών τους.

    Οι «χαριστικές» υπερωρίες και η όλη αναστάτωση, έχουν περιέλθει σε γνώση του δημάρχου Κώστα Πελετίδη, που πρόκειται να πράξει δεόντως, όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά από δημοτικούς κύκλους.

     

    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ (Γιώργος Αναστασόπουλος)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημήτρης Κόκοτας: Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

    Ένα όμορφο Πάσχα αναμένεται να κάνει η οικογένεια του Δημήτρη...

    ΠΑΤΡΑ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ: Οχημα χτύπησε γυναίκα ΦΩΤΟ

    Μία γυναίκα παρασύρθηκε από ταξι στη 1 μετά το...

    Έρχονται «έφοδοι» της Επιθεώρησης Εργασίας σε μικρές οικοδομές

    «Εφόδους» της Επιθεώρησης Εργασίας σε μικρότερες οικοδομές προανήγγειλε η Υπουργός Εργασίας, Δόμνα...