Θλίψη για τον θάνατο του συνταξιούχου ταχυδρομικού Θανάση Τράπαλη

    Ημερομηνία:

    Έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά του, ο Θανάσης Τράπαλης, συνταξιούχος ταχυδρομικός και αντιπρόεδρος του συλλόγου Ανδριτσάνων.

    Ο εκλιπών διέμενε στην Αθήνα, αλλά είχε στενές σχέσεις με την ιδιαίτερη πατρίδα του την Ανδρίτσαινα, την οποία επισκεπτόταν συχνά μαζί με την οικογένειά του και υπεραγαπούσε.

    Άλλωστε γι’ αυτό το λόγο είχε εκλεγεί και αντιπρόεδρος του συλλόγου Ανδριτσάνων, θέλοντας να βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής, κυρίως όσον αφορά τον κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα.

    Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την περιοχή της Ανδρίτσαινας και η είδηση της απώλειας του σκόρπισε την θλίψη σε όλους όσους τον γνώριζαν.

    Ο Θανάσης Τράπαλης ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά και ένα εγγόνι. Την είδηση της απώλειας του Θανάση Τράπαλη, γνωστοποίησε ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδριτσάνων, Θανάσης Θεοχάρης, που τόνισε χαρακτηριστικά: «Αγαπημένε φίλε Καλό παράδεισο θα μας λείψεις πολύ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πλακιάς για τα σενάρια δημιουργίας κόμματος με την ονομασία «Το Κύμα» υπό την Καρυστιανού: Εμένα η θάλασσα με ανακατεύει

    Στις φήμες που διακινήθηκαν χθες από τον Νίκο Καραχάλιο, περί δημιουργίας...

    Πάτρα: Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει δίωξη συνδικαλιστική

    Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συνδικαλιστική δίωξη του Προέδρου του Εργατικού...

    Πάτρα: Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης με θέμα: «Οι όροι Ασφάλισης & Συνταξιοδότησης των Μηχανικών»

    Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Τεχνικό...