Πέθανε το 10χρονο αγόρι που είχε εγκλωβιστεί μέσα σε κολόνα οικοδομής

    Ημερομηνία:

    Πέθανε το 10χρονο αγόρι από το Βιετνάμ! Το άτυχο αγόρι είχε παγιδευτεί μέσα σε μία στενή τσιμεντένια, κούφια κολόνα οικοδομής σε εργοτάξιο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Την τραγική είδηση μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης, την Τετάρτη (04.01.2023).

    Προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν τον Θάι Λι Χάο Ναμ από την κολόνα στήριξης σε βάθος 35 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της γης, οι διασώστες πέρασαν από την Πρωτοχρονιά σχεδόν 100 ώρες, αλλά χωρίς επιτυχία, ανέφερε η διαδικτυακή εφημερίδα VnExpress, επικαλούμενη έναν τοπικό κυβερνητικό αξιωματούχο.

    «Οι αρχές διαπίστωσαν ότι το θύμα πέθανε και προσπαθούν να ανακτήσουν το πτώμα του για την κηδεία», είπε ο αντιπρόεδρος της νότιας επαρχίας Ντονγκ Θαπ, Ντοάν Ταν Μπου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στην Νέα Υόρκη λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM – Η φωτογραφία με τη νέα της μάνατζερ

    Μετά από έναν μαγικό Αύγουστο, όπου απόλαυσε καλοκαιρινές διακοπές...

    Γιατί «κρατάς σκορ» στις σχέσεις σου και τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

    Μπορεί να μην το παραδέχεσαι ανοιχτά, αλλά πόσες φορές...