Iωάννα Τούνη- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν από το μαιευτήριο χωρίς το μωρό τους

    Ημερομηνία:

    Tα πρώτα πλάνα από την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου από το μαιευτήριο προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή “Super Κατερίνα“.

    Το ζευγάρι, που από την περασμένη Τρίτη κρατά στην αγκαλιά του τον νεογέννητο γιο του, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

    Ωστόσο, κατά την αναχώρησή τους από το μαιευτήριο. τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους με την influencer μάλιστα να είναι ιδιαίτερα προσεκτική φορώντας τη μάσκα προστασίας της μιας και το τελευταίο που θα ήθελε αυτή τη στιγμή είναι να “χτυπηθεί” από κάποια λοίμωξη. Το μωρό του ζευγαριού, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, είναι καλά στην υγεία του ωστόσο χρειάστηκε να παραμείνει στη μαιευτήριο.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά την Μαρία Παπαδημάτου

    Με την αναγγελία θανάτου της Μαρίας Παπαδημάτου, από την...

    Κοινωνική κατοικία: η απόκλιση της Ελλάδας από την Ευρώπη

    Του Θέμη Μπάκα, πολιτευτή Αχαΐας Η Ελλάδα παραμένει, αν όχι...

    Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε πασίγνωστος Πατρινός πολιτικός του ΠΑΣΟΚ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b3%ce%bd/

    Αιγιάλεια: Την Τρίτη στην Πάτρα η δίκη του πρ. Δημάρχου Θ. Παναγόπουλου

    Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025, στο Εφετείο Πατρών, θα...