Αυτή είναι η εταιρεία από την Πάτρα που θα αγοράσει το ακίνητο του εργοταξίου της Γέφυρας

    Ημερομηνία:

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του αποσφράγισε τις Οικονομικές Προσφορές των πέντε (5) Επιλέξιμων Επενδυτών και ενέκρινε τον Πίνακα Κατάταξής τους για την πώληση του ακινήτου που βρίσκεται στον πρώην εργοταξιακό χώρο του έργου ζεύξης Ρίο – Αντίρριο.

    Πρώτος Επιλέξιμος Επενδυτής στον ως άνω Πίνακα Κατάταξης αναδείχθηκε η εταιρεία ΠΑΥΛΟΣ Ν. ΠΕΤΤΑΣ Α.Β.Ε.Ε. έναντι προσφερόμενου Οικονομικού Ανταλλάγματος που ανέρχεται στο ποσό των 2.885.000 ευρώ.

    Πρόκειται για Οικονομικό Αντάλλαγμα που είναι υπερδιπλάσιο του αντίστοιχου το οποίο είχε προσφερθεί στην προηγούμενη διαγωνιστική διαδικασία για το ίδιο ακίνητο. Το Οικονομικό Αντάλλαγμα θα καταβληθεί εφάπαξ μετά την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου της διαγωνιστικής διαδικασίας από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

    Το ακίνητο έχει συνολική έκταση περίπου 165 στρεμμάτων και βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Αντιρρίου του Δήμου Ναυπακτίας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

    Συνορεύει βορειοανατολικά με τον οικισμό Άγιο Παντελεήμονα και νοτιοδυτικά με τον οικισμό Αντίρριο.

    Η «Attica Bank Properties Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων» λειτουργεί για λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ ως Σύμβουλος Αξιοποίησης Ακινήτου και η εταιρεία «Μαχάς και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία» λειτουργεί ως Νομικός Σύμβουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εννέα φίλοι από την Πάτρα έφτιαξαν με μεράκι το πρώτο ελληνικό single malt ουίσκι

    Το πρώτο single malt ουίσκι στην Ελλάδα δημιούργησε μια παρέα εννέα φίλων από την Πάτρα, οι...

    Η Πάτρα απέκτησε περίπτερα του μέλλοντος…! Δείτε τα σημεία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b7-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd/

    Πάτρα: Εκκλησία είχε νοικιάσει κτίριο σε ιδιοκτήτη γνωστού καφέ αλλά…. βρέθηκε με έξωση! Ολες οι λεπτομέρειες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b5-%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%cf%84%ce%af%cf%81%ce%b9%ce%bf/

    Πάτρα: Κλείνει γνωστό super market κοντά στο κέντρο – Τι θα γίνει με το προσωπικό

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c-super-market-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%b9/