Καταθέτει η Αγγελική Τσιόλα για τον θάνατο της Ιριδας

    Ημερομηνία:

    Εισαγγελέας και ανακρίτρια Αθηνών προφυλάκισαν την Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους των κοριτσιών της, Μαλένας και Ιριδας, όμως η δικαστική διαδικασία είναι «ανοικτή» ακόμη, γεγονός που συζητείται ποικιλοτρόπως σε νομικούς κύκλους.

    H  ανακρίτρια Ευγενία Τζωρτζάτου έστειλε κλήσεις για να καταθέσουν επιστήμονες που εμπλέκονται στην υπόθεση, προφανώς μετά από σχετικό αίτημα της υπεράσπισης, αλλά και το απολογητικό υπόμνημα των 125 σελίδων, το οποίο κατέθεσε η κατηγορούμενη, διά του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια.

    Σήμερα το μεσημέρι, Παρασκευή 20/01/2023 θα δώσει πρόσθετη κατάθεση η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, που είχε διενεργήσει τη νεκροψία – νεκροτομή της 6μηνς Ιριδας. Είναι άγνωστο αν δώσει κατάθεση κατ’ αντιπαράσταση με άλλους ιατροδικαστές και παθολογοανατόμους, κάτι πάντως που εκτιμάται ότι είναι επιβεβλημένο να συμβεί, ώστε να φωτισθούν όλες οι πτυχές και οι συνθήκες του θανάτου του 6 βρέφους. Εφόσον προκύψουν κρίσιμα στοιχεία από νέες καταθέσεις, θα κληθεί πάλι για απολογία η προφυλακισμένη μητέρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους… μέχρι το Μπαλί – ΦΩΤΟ

    Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

    Σοβαρό τροχαίο για γνωστό πρωταγωνιστή και την οικογένειά του – ΦΩΤΟ

    Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε γνωστός ηθοποιός και μέλη...

    Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα στο πέος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%bf%ce%b6-%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b4%ce%b1%ce%bb%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7%ce%be%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba/

    Αγκαλιά στις διακοπές μετά την πρόταση γάμου – ΦΩΤΟ

    Πριν από λίγο καιρό ο επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου...