Αιγιάλεια: Mεεπιτυχία η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ

    Ημερομηνία:

    Ως μία από τις καλύτερες και πιο πετυχημένες των τελευταίων ετών μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ δήμου Αιγιαλείας καθώς εκατοντάδες Αιγιαλείς γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα «Έσπερος» (Πανόραμα Συμπολιτείας) για να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά με πολύ κέφι αλλά και… χορό, που κράτησε μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες!

    Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Λιακόπουλος, ο οποίος, μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, ευχήθηκε σε όλους «καλή και ευλογημένη χρονιά», ενώ ακολούθως ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ δήμου Αιγιαλείας κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος εξέφρασε την ελπίδα οι προσδοκίες όλων να γίνουν πραγματικότητα μέσα στο 2023.

    Παρών στην εκδήλωση και ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ανταπόκριση του κόσμου στην πρόσκληση του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι τα μέλη του ΚΑΠΗ δήμου Αιγιαλείας θα έχουν στο μέλλον τη δυνατότητα για ακόμα περισσότερες δραστηριότητες, ώστε να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

    «Όταν αντικρίζεις μία τέτοια διάθεση στα πρόσωπα του κόσμου, είσαι σίγουρος ότι αυτό μετατρέπεται σε καλή και ειλικρινή συνεργασία για το καλό της Αιγιαλείας. Τι καλύτερο για έναν δήμαρχο να βλέπει στα πρόσωπα των συνεργατών και των συμπολιτών του την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση, που πηγάζουν μέσα από την καλή σχέση που έχουμε μεταξύ μας αναπτύξει, με έναν και μοναδικό στόχο: Να περνάμε όλοι μας δημιουργικά και καλά», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, συμπληρώνοντας ότι η δημοτική αρχή ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην προσπάθεια που κάνει το διοικητικό συμβούλιο του ΝΠΔΔ  για να παραμείνουν τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας – μέλη του ΚΑΠΗ ενεργά στην κοινωνία.

    Στη σημερινή εκδήλωση, την οποία «έντυσε» μουσικά η χορωδία του ΚΑΠΗ παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγία και μνήμες μίας άλλης εποχής, παρέστησαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Ανδρέας Φίλιας, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας κα Μαρία Γιδά, οι αντιδήμαρχοι Αιγιαλείας κ.κ. Νίκος Καραϊσκος, Βασίλης Χριστόπουλος, Στράτος Βαρδάκης, Γιώργος Ντίνος, Γιώργος Φραγκονικολόπουλος και Μαρία Σταυροπούλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Ντερντές κ.ά.

     

    Αιγιάλεια: Mεεπιτυχία η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ
    Αιγιάλεια: Mεεπιτυχία η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: Εκατοντάδες παραβάσεις για παράνομες σταθμεύσεις – Ο μηνιαίος απολογισμός της Τροχαίας

    Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά...

    Πάτρα: Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρά το Εργατικό Κέντρο – Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία

    Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αναφέρει τα...

    Πάτρα: Καρατόμησαν στο ΕΚΑΒ τον άνθρωπο που έσωζε ζωές! Περίεργη απόφαση! “Ψίθυροι” για προσωπική δυσαρέσκεια προϊσταμένης

    Απίστευτα πράγµατα φαίνεται να συµβαίνουν, τον τελευταίο καιρό, στο...

    ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ: Απάντηση στις αγωνίες του σπιράλ για τη Δημοτική Περιουσία

    Άρθρο του Αποστόλη Αγγελή, Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Προγραμματισμού και Δημοτικής...