Πισπιρίγκου: «Ο Δασκαλάκης είναι μάρτυρας άνευ σημασίας» λέει ο Κούγιας

    Ημερομηνία:

    Για τις εξελίξεις στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο των τριών παιδιών της, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο  o συνήγορός της Αλέξης Κούγιας.

    Φλίγκος

    Ο Αλέξης Κούγιας έχει ζητήσει την άμεση και χωρίς χρονοτριβή αποφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις υποθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας «μετά την κατάρρευση του κατηγορητηρίου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δικηγορικό γραφείο του.

    Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, «κάθε λεπτό που συνεχίζεται η προσωρινή κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, διαπράττονται τα αδικήματα της καταχρήσεως εξουσίας, της παραβάσεως καθήκοντος και της παρανόμου κατακρατήσεως και εγκαθιδρύεται το ουσιαστικό και νομικό υπόβαθρο της καταθέσεως αγωγών κακοδικίας και της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά της Ελλάδος».

    Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο σχετικά με τις εξελίξεις της δίκης.

    ICECAP

    «Η συγκεκριμένη διαδικασία δεν έχει καμία σχέση με την αίτηση αποφυλάκισης και έχει και δικονομική αξία» επισήμανε ο κ. Κούγιας.
    Υπενθυμίζεται πως ο ποινικολόγος ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα καταθέσει «πειθαρχική αναφορά αλλά και μήνυση και αγωγή κατά των κ.κ. Καρακούκη – Καλόγρηα για τα αδικήματα της παραβάσεως καθήκοντος, της ψεύδους καταμηνύσεως, της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψευδούς καταθέσεως».

    «Ο Δασκαλάκης είναι μάρτυρας άνευ σημασίας»

    Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου ξεκινά επίσημα η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου εκ των τριών παιδιών της οικογένειας. Πρώτος μάρτυρας που θα καταθέσει θα είναι ο πατέρας του παιδιού και εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορουμένης, Μάνος Δασκαλάκης.

    «Ο Δασκαλάκης είναι μάρτυρας άνευ σημασίας. Δεν έχει να πει τίποτα γιατί δεν ήταν ποτέ παρών στο χρονικό διάστημα που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα» δήλωσε ο κ. Κούγιας.

    Ανέφερε πως δεν αναμένει τίποτα καινούριο να ειπωθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη και ό,τι και να καταθέσει είναι «υπό αμφισβήτηση».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ΑΕΚ στην 3η θέση του Final Four του BCL.

    Παίζοντας με πάθος και ψυχή για τον κόσμο και...

    ΠΑΤΡΑ: “Ντου” τη νύχτα, αστυνομικών σε “κόντρες” στην Περιμετρική! Οδηγός έπεσε πάνω σε σταθμευμένο

    Κόντρες οδηγών αυτοκινήτων που ήσαν έτοιμοι να εκκινήσουν στην...

    Έρχεται «καυτό» καλοκαίρι τιμών στον κλάδο των υπηρεσιών

    Αναμφίβολα, ένας βασικός παράγοντας που ο πληθωρισμός στις τιμές καταναλωτή στην Ελλάδα «τρέχει»...

    Eurovision 2025: Τα βίντεο από τις πρόβες των μεγάλων φαβορί λίγες ημέρες πριν από τον τελικό

    Ο 69ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision πλησιάζει, με τον μεγάλο τελικό...