ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Με την ευχή το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής να μετατραπεί άμεσα σε κυρίαρχη δύναμη στο χώρο της κεντροαριστεράς ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου και ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος τίμησαν χθες την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας.

    Στο σύντομο χαιρετισμό του ο γραμματέας της Νομαρχιακής, Νίκος Μοίραλης ευχαρίστησε τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για τη θερμή ανταπόκρισή τους στην εκδήλωση, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στην Αχαΐα μπορεί να κατακτήσει και δεύτερη βουλευτική έδρα.

    GYMALL

    Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του
    ψηφοδελτίου στην Αχαΐα, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος αφού εξέ-
    φρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θανόντος υποσμη-
    ναγού του μοιραίου Φάντομ που κατέπεσε χθες το πρωί στην Ανδραβίδα, τόνισε πως «η μεγαλειώδης παρουσία σας στην εκδήλωση είναι δείγμα της αισιοδοξίας και της δίψας των πολιτών για πραγματική αλλαγή.

    Από την πλευρά του, ο κ. Σπυρόπουλος ανέφερε πως «εδώ από τον πράσινο Νομό της Αχαΐας μπορούμε να ξανακάνουμε τον ήλιο και την ελπίδα να ανατείλει και να δώσουμε οριστικό τέλος στην πολιτική της Ν.∆. που αποδείχτηκε και ανέτοιμη
    και ανήμπορη να συγκρουστεί με τα συμφέροντα.

     

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδομα 534 ευρώ: Στις 10 Μαΐου 2024 εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων

    Μέχρι και τις 10 Μαΐου 2024 έχουν περιθώριο να δηλώσουν...

    Πάτρα: Τα κόμματα “φουλάρουν” τις μηχανές τους ενόψει ευρωεκλογών – Πού στήνουν εκλογικά κέντρα

    Η σιέστα των πασχαλινών διακοπών ολοκληρώνεται και τα κόμματα αρχίζουν...

    Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

    Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...