Η Δέσποινα Βανδή σχολιάζει για πρώτη φορά τη σχέση της 19χρονης κόρης της με τον 34χρονο γυμναστή

    Ημερομηνία:

    Στη σχέση της 19χρονης κόρης της με τον 34χρονο γυμναστή Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, αναφέρθηκε για πρώτη φορά η Δέσποινα Βανδή.

    Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» πέτυχε την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο, προκειμένου να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

    Η ίδια μετέβαινε στη βρετανική πρωτεύουσα για να περάσει λίγο χρόνο με την κόρη της, με τις δύο τους να μοιράζονται φωτογραφικά στιγμιότυπα από όσα κάνουν εκεί παρέα.

    Δέσποινα Βανδή: Στο Λονδίνο για τα γενέθλια της κόρης της
    Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τη δημοφιλή τραγουδίστρια αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισής της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, και λίγο πριν ταξιδέψει για το Λονδίνο προκειμένου να γιορτάσει παρέα με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, τα 19α γενέθλιά της.

    «Έχει γενέθλια το παιδάκι μου, γίνεται 19 ετών. Τα προλαβαίνω όλα, όπως όλες οι εργαζόμενες μητέρες. Είμαι χαρούμενη, δόξα τω Θεώ», είπε η Δέσποινα Βανδή.

    Αναφερόμενη, στη συνέχεια, στη σχέση της 19χρονης πλέον κόρης της με τον 34χρονη γυμναστή, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, η ίδια τόνισε ότι: «Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο. Και οι δύο είναι ευτυχισμένοι, είναι υπέροχο και αυτό θέλει ο κάθε γονιός, έτσι δεν είναι;».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Με αλεξίσφαιρο στον εισαγγελέα ο 23χρονος από το ματωμένο γλέντι στην Κρήτη – Ποιος είναι ο βασικός ισχυρισμός του

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός δράστης αναμένεται να ζητήσει...

    Συνταγή για χοιρινό φιλέτο γεμιστό με βερίκοκα, μήλα και τζίντζερ

    Συνταγή - Αυτό το γεμιστό χοιρινό φιλέτο είναι ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει μικρούς...

    Το Μ1117, ο Κένταυρος, ο Υπερίων και η Ασπίδα του Αχιλλέα: Τα νέα οπλικά συστήματα που εντυπωσίασαν στην Θεσσαλονίκη

    Στη σημερινή στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2025 στη Θεσσαλονίκη παρουσιάσθηκε...