Κι όμως έγινε και αυτό στην Πάτρα που κάθε Τσικνοπέμπτη … τσικνίζει από τη μια της άκρη μέχρι την άλλη.
Ένα συνεργείο φορτηγών, μετατράπηκε σε μπουζουξίδικο με τραπέζια, καζάνια, ψησταριές, ποτό και χορούς για τους φίλους του ιδιοκτήτη που περνούν και στέκονται και μένουν ώρες πολλές μέχρι να πιάσει βράδυ.
Στο πάτωμα θα δείτε ακόμη και γαρύφαλλα καθώς όταν το κέφι ανάβει, αρχίζει και ο λουλουδοπόλεμος.
Αυτό μάλιστα γίνεται κάθε Τσικνοπέμπτη!
Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Mega, μετά το 2.52 λεπτό.
Σούβλες, ψησταριές και τηγάνια πήραν φωτιά σήμερα με μπριζόλες, λουκάνικα και μπιφτέκια και τους καταναλωτές να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Την ίδια ώρα που τα 10 ή 15 ευρώ φαίνονται στους περισσότερους πάρα πολλά λεφτά, δεν λείπουν και οι καλοφαγάδες που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και αγοράζουν premium κρέατα σε τιμές για γερά καρναβαλικά πορτοφόλια.
Η καρδιά της μπριζόλας φτάνει τα 81,80 ευρώ. Το ribeye θεωρείται το πιο γευστικό και μαλακό κομμάτι κρέατος, με το περισσότερο ενδομυϊκό λίπος που το βοηθάει να παραμένει μαλακό κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Η ποιότητα του κρέατος Black Angus το κάνει μοναδικό.
Για φτηνότερες επιλογές υπάρχει η περίφημη T-Bone ωρίμανσης 60 ημερών στα 32 ευρώ.
Στο τραπέζι της τσικνοπέμπτης τα μπιφτέκια είναι απαραίτητα. Τα μπέργκερ Black Angus ξεκινάνε από 22,80 ευρώ.
Αν τώρα δεν σας αρκεί το μπάρμπεκιου και τα κάρβουνα και θέλετε το κάτι παραπάνω, οι μπουτίκ κρεάτων έχουν για τα γερά βαλάντια τη λύση στα 26.90 ευρώ το κιλό με καρδιά μόσχου μαριναρισμένες με ουίσκι.
Για τελική πινελιά τα ντελικατέσεν, αλλά και πολλά κρεοπωλεία, έχουν σάλτσες μπάρμπεκιου τα 295 γραμμάρια στα 4,80 ευρώ.