ΠΑΤΡΑ: Αρπαξαν πάνω από 30.000 ευρώ σε λίγα λεπτά

    Ημερομηνία:

    Διπλό χτύπημα μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν άγνωστοι, που προσποιήθηκαν ακόμη και υπαλλήλους δημόσιων φορέων για να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά, από ανυποψίαστους πολίτες στην Πάτρα.

    Πρώτο θύμα των απατεώνων μια γυναίκα που δέχθηκε κλήση από άνδρα ο οποίος συστήθηκε ως υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ.

    Με την πρόφαση ότι θα λάβει επιστροφή χρημάτων από κατανάλωση ρεύματος, έστειλε στο κινητό της τηλέφωνο ένα μήνυμα με έναν υπερσύνδεσμο (link).

    Πατώντας η γυναίκα στο link, όπως της είπε για να πιστωθούν τα χρήματα στο όνομά της, από τον λογαριασμό της έκαναν φτερά 23.500 ευρώ.

    Δεύτερο θύμα των επιτήδειων ήταν μια υπάλληλος συμβολαιογραφικού γραφείου.

    Αυτή τη φορά οι απατεώνες προσποιήθηκαν τον λογιστή, λέγοντάς της ότι δικαιούται επιχορήγηση για την περίοδο της πανδημίας.

    Πάλι με την ίδια μεθοδολογία, μέσω μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο, κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 12.200 ευρώ.

    Η Αστυνομία διερευνά και τα δύο περιστατικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    6χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Ήταν σε μηχανάκι με τον πατέρα και τη μητέρα του

    Ένα 6χρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από το μηχανάκι στο...

    Ακρίβεια: Στα ύψη η τιμή του καφέ – Δυσοίωνες οι προβλέψεις για τον χειμώνα

    Ο καφές στο χέρι, η νέα μόδα που δημιούργησε...

    Αυτός είναι ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας που βρέθηκε στο πιο διάσημο κλαμπ της Ιμπιζα και… ξεφάντωσε – ΒΙΝΤΕΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9/