Καναδάς: Σάλος με πολιτικούς που φόρεσαν ροζ τακούνια κατά της βίας των γυναικών

    Ημερομηνία:

    Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η απόφαση ανδρών πολιτικών στον Καναδά να φορέσουν ροζ γόβες σε μια προσπάθεια να διαμαρτυρηθούν για τη βία κατά των γυναικών.

    Την ασυνήθιστη σκηνή με τις ροζ γόβες δημοσίευσε στο Twitter ο υπουργός Μεταφορών του Καναδά, Omar Alghabra με ένα μήνυμα κατά της βίας των γυναικών: «Η βία κατά των γυναικών εξακολουθεί να υπάρχει στην κοινωνία μας. To hope in Heels γίνεται για την αφύπνιση κατά της βίας των γυναικών, ενώ ενθαρρύνει τους άνδρες και τα αγόρια να είναι μέρος της λύσης. Φορέσαμε τα εμβληματικά ροζ τακούνια για να δείξουμε τη στήριξή μας στο σημαντικό αυτό σκοπό».

    Ωστόσο, στο βίντεο που δημοσίευσε ο υπουργός φαίνονται άνδρες πολιτικοί να μπαίνουν χορεύοντας, γελώντας και χειροκροτώντας μέσα στην αίθουσα.

    Η χειρονομία αυτή αντιμετωπίστηκε με σαρκασμό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ινδία: Εξαγριωμένοι οπαδοί πετούν καρέκλες και μπουκάλια για τον Μέσι – φωτο και βίντεο

    Θυμωμένοι οπαδοί που παρακολουθούσαν την περιοδεία του Λιονέλ Μέσι στην Ινδία έσκισαν καθίσματα και πέταξαν...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 14, την Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16/12/2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΕΩΡΓ. ΑΓΓΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ 92 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14-12-2025...

    Ο Προμηθέας ανάγκασε τον Πανιώνιο σε νέα εντός έδρας ήττα

    Πραγματικό ντέρμπι στη Γλυφάδα, στο ματς της 10ης αγωνιστικής...