ΠΑΤΡΑ: Ποτέ δεν είναι καθαρά τα νερά στα σιντριβάνια

    Ημερομηνία:

    Μόνιμο πρόβλημα είναι η καθαριότητα των νερών στα δύο συντριβάνια της πλατείας Γεωργίου, εικόνες που δεν αρέσουν καθόλου ούτε στους δημότες, αλλά ούτε και στις διερχόμενους επισκέπτες.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πολίτες στις συζητήσεις τους τα νεαρά στα δύο συντριβάνια της πλατείας Γεωργίου είναι σε μόνιμη βάση βρώμικα παρά καθαρά, ενώ κατά καιρούς βρίσκονται εκεί και διαφόρων ειδών σκουπίδια.

    Από σανίδες και πανό έως και σκάλες και μεταλλικές καρέκλες. Καλές λοιπόν οι μαργαρίτες στην πλατεία Γεωργίου για τον ερχομό του Μάη, όμως, κάτι θα πρέπει να γίνει άμεσα και με τα νερά στα δύο συντριβάνια.

     

     

    Πάτρα: Μόνιμο πρόβλημα τα βρώμικα νερά στα συντριβάνια

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΣΟΚ: «Ναι» στον κόφτη, «όχι» στην ακρίβεια

    Στο ΠΑΣΟΚ κάνουν προσπάθεια να αφήσουν πίσω τα λάθη των προηγούμενων...

    Δίκη για βίντεο Τεμπών: Ένταση και αναβολή για τις 28 Νοεμβρίου

    Σήμερα, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, σημειώθηκε ένταση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας,...

    Δέκα υποτροφίες του Ανοικτού Πανεπιστημίου σε ωφελούμενους του Οργανισμού Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων

    Οι υπότροφοι θα φοιτήσουν σε προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του...