Οι εργάτες γης τηρούν τα μέτρα προφύλαξης- Συνεργασία Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με Πρεσβεία

    Ημερομηνία:

    Οι χιλιάδες αλλοδαποί εργάτες γης που διαμένουν και εργάζονται στη Βουπρασία από νωρίς αντιλήφθηκαν το μέγεθος των συνεπειών της πανδημίας και έτσι λαμβάνουν μέτρα προφύλαξης τόσο για την προστασία τους όσο και του κοινωνικού συνόλου.

    Σε αυτό συνέβαλε ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης που ήρθε άμεσα σε επαφή με την Πρεσβεία του Μπαγκλαντές και εξεδόθη ειδικό έντυπο στη γλώσσα των εργατών για τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να ακολουθούν και η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση. Επιπλέον υπάρχει συνεργασία του Δήμου με τις Υγειονομικές Αρχές και την Αστυνομία. Ακόμη εργοδότες, με δική τους πρωτοβουλία, υποβάλλουν για προληπτικούς λόγους, ένα μεγάλο ποσοστό εργατών γης σε rapidtest.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ιδού το νέο αμαξοστάσιο του Αστικού ΚΤΕΛ

    Δεν είναι μόνο ο νέος σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ...

    Πάτρα: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εθελοντών Τομέα Υγείας από Ε.Ε.Σ.

    Το Περιφερειακό Τμήμα Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνει...

    Άγριο έγκλημα στη Βρετανία: 68χρονος έσφαξε την πρώην συζυγό του με 19 μαχαιριές πάνω από τον τάφο του αυτόχειρα γιου τους

    Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη μια οικογενειακής τραγωδίας...

    Πάτρα: Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Αγγέλων στο Α’ Κοιμητήριο

    Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2025, γιορτή των Αγίων Αρχαγγέλων...