Έτοιμη η Πλαζ της Πάτρας για να υποδεχθεί κόσμο – Μπήκαν οι πέργκολες – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Όλα έτοιμα είναι στην Πλαζ της Πάτρας για να υποδεχθεί τους λουόμενους.

    Με τη ζέστη να ανεβαίνει, δεκάδες θα είναι οι πατρινοί που θα σπεύσουν στην πιο κοντινή παραλία της Πάτρας για να πάνε να κάνουν την βουτιά τους.

    Φλίγκος

    Ήδη άλλωστε η Πλαζ της Πάτρας, παρά το γεγονός ότι τα νερά εκεί είναι ακόμα αρκετά κρύα, τις τελευταίες ημέρες έχει μια μεγαλύτερη κίνηση, με τους περισσότερους να απολαμβάνουν τη θάλασσα και τον ήλιο και κάποιους από αυτούς να κάνουν και το μπάνιο τους.

    Τα συνεργεία του Δήμου, έχοντας πάρει σχετική εντολή, δούλευαν αυτές τις μέρες συνεχώς για να ετοιμάσουν τις πέργκολες, τα αποδυτήρια, τα ντους και ότι άλλο χρειάζεται να έχει η οργανωμένη αυτή παραλία της Πάτρας.

    GLEARNET

    Πλέον είναι όλα έτοιμα και αυτό που μένει είναι να ξεκινήσουν την λειτουργία τους οι δύο καντίνες που βρίσκονται και φέτος στην Πλαζ, αλλά και να μπουν στις θέσεις τους οι ναυαγοσώστες.

    Κάτι που αναμένεται να γίνει από τις αρχές του επόμενου μήνα. Από τις αρχές Ιουνίου θα βάλει και συχνά δρομολόγια προς την Πλαζ το Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Απίστευτο το πώς η Αστυνομία αναγνώρισε ποια ήταν η απανθρακωμένη γυναίκα στην Παναγοπούλα

    Η διασταύρωση των στοιχείων της απανθρακωμένης σορού που εντοπίστηκε από...

    41 εκατ. ευρώ για 20 έργα αποκατάστασης μετά τις φωτιές σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία

    Στην υλοποίηση περίπου 20 έργων προϋπολογισμού 41 εκατ. ευρώ...

    Οι βουτιές της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

    Η γνωστή influencer φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε μέρα του καλοκαιριού, συνδυάζοντας...

    O «Ελληνας Σέρπικο», η μαφία τση Κρήτης και η βιτριολίστρια Εφη!

    Ο διώκτης που ανέλαβε να καθαρίσει την «κόπρο του Αυγεία» στα Χανιά και...