Μύκονος: Έλυσαν το πρόβλημα του πάρκινγκ – Άφησαν το αυτοκίνητο μες τη θάλασσας ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Προφανώς και το πάρκινγκ είναι δύσκολο όταν βρίσκεσαι στη Μύκονο, όμως τουλάχιστον ορισμένοι βρίσκουν ευφάνταστες… λύσεις για αυτό!

    Ένα ζευγάρι Ελλήνων στην Μύκονο θέλησε να επισκεφθεί την παραλία Κόρφος.

    Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, στη γνωστή αυτή παραλία της Μυκόνου πήγαν με πολυτελές αυτοκίνητο SUV που είχαν νοικιάσει, και αποφάσισαν να μπει με… το όχημα μέσα στην θάλασσα.

    Στο βίντεο φαίνεται το ζευγάρι την ώρα που έχει μπει στη θάλασσα, και μια γυναικεία φωνή να λέει «πάμε για ψάρεμα».

    «Γλέντι» στα social media

    Χρήστες των social media βλέποντας την εικόνα «οργίασαν» στα σχόλια.

    “Τον ντόκο που θα δέσει δεν βλέπω” έγραψε μια χρήστης ενώ άλλος πως «το αμάξι ζεστάθηκε και είπε να μπει να κάνει ένα μπανάκι».

    Άλλος υποστηρίζει πως… «λύθηκε το πρόβλημα του πάρκινγκ. Ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά», ενώ μια ακόμα κοπέλα σχολίασε «το κακόμοιρο το τζιπάκι. Τουλάχιστον άγκυρα έριξαν». Τέλος τις εντυπώσεις έκλεψε και το σχόλιο «πλύσιμο μέσα έξω €15».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στους πυρόπληκτους τα έσοδα της συναυλίας της Μητρόπολης Πατρών

    Στην ανακούφιση των πυρόπληκτων πολιτών θα διατεθούν φέτος τα...

    ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2026! Ηδη έχουν ολοκληρωθεί 3 άρματα

    Μπορεί τον μήνα Αύγουστο το Καρναβαλικό Συνεργείο να μην...

    Αυξήσεις και αναδρομικά: Ποιοι στρατιωτικοί και απόστρατοι θα τα λάβουν

    Σημαντικές αυξήσεις στις αποδοχές και αναδρομικά στις συντάξεις αναμένεται να δουν...