Αγανάκτηση από τους κατοίκους της νότιας Πάτρας για τη γραμμή του Προαστιακού

    Ημερομηνία:

    Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της νότιας Πάτρας με την ματαίωση των δρομολογίων του Προαστιακού, στην γραμμή Άγιος Ανδρέας – Καμίνια – Κάτω Αχαϊα.  

    Σύμφωνα με τους φίλους του Προαστιακού και τους κατοίκους της νότιας Πάτρας που χρησιμοποιούν το τρενάκι για τις μετακινήσεις τους, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στη γραμμή, εδώ και μια εβδομάδα σχεδόν τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με λεωφορεία που έχει βάλει η Hellenic Train.

    Στις προσπάθειες που έκαναν για το πότε το τρένο θα επιστρέψει και τι ήταν αυτό που το έβγαλε εκτός, δεν πήραν καμία απάντηση από την εταιρεία. Το μόνο που κατάφεραν να μάθουν από κύκλους εργαζομένων του ΟΣΕ είναι ότι <ατα δρομολόγια βγήκαν εκτός για αυτές τις μέρες επειδή υπήρξε μια φθορά στους τροχούς των τρένων.

    Έτσι οι τροχοί στάλθηκαν στην Καλαμάτα και τα δρομολόγια στη νότια γραμμή θα ξεκινούσαν όταν αυτοί επέστρεφαν στην Πάτρα. Όμως και ενώ οι τροχοί επέστρεψαν τα δρομολόγια με το τρένο και πάλι δεν ξεκίνησαν.

    Κι όχι μόνο αυτό. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας το τρένο θα είναι εκτός και στην βόρεια γραμμή (Πάτρα – Ρίο) για την Δευτέρα και την Τρίτη εξαιτίας εργασιών που θα γίνουν στην οδό Νόρμαν.

    Όλα αυτά βέβαια σε μία περίοδο, όπως το καλοκαίρι, όπου η κίνηση τόσο στην βόρεια, όσο και στην νότια γραμμή του τρένου παρουσιάζει μια αυξητική τάση, μόνο καλά δεν είναι. Κι ενώ ακόμα δε υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα επανέλθει ο Προαστιακός στη νότια γραμμή του.

     

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απάτη: Παρήγγειλε άρτους για μοναστήρι και… άδειασε τον λογαριασμό της φουρνάρισσας

    Eνώπιον του Ειρηνοδικείου Ρόδου με αγωγή αποζημίωσης από αδικοπραξία εις βάρος...

    Τι συμβολίζει η μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

    Τον «φρυγικό σκούφο» γνωστό ως «σκούφο της ελευθερίας», ένα...

    Χάρτης κινδύνου πυρκαγιάς: Σε ποιες περιοχές υπάρχει «πορτοκαλί» συναγερμός για την Κυριακή

    Αντιμέτωπες με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς βρίσκονται αύριο, Κυριακή 28/7 αρκετές...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 28 και τη Δευτέρα 29-7-2024

    ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο  μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ  ΙΩΑΝ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΤΩΝ   90 Θανόντα  κηδεύουμε την Κυριακή...