Υδατοδρόμιο Πάτρας: “Πράσινο φως” από το Υπουργείο Μεταφορών για να δεχτεί υδροπλάνα

    Ημερομηνία:

    “Τη δυνατότητα να υποδεχθεί πτήσεις υδροπλάνων αποκτά το υδατοδρόμιο της Πάτρας, με τη Βεβαίωση Συμμόρφωσης της άδειας λειτουργίας υδατοδρομίου του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, που υπέγραψε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Γκόλιας”.

    Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Μεταφορών και συνεχίζει:

    Με τη σχετική Βεβαίωση, η άδεια λειτουργίας που κατείχε ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών Α.Ε. συμμορφώθηκε με το νέο θεσμικό πλαίσιο, με βάση τις μεταβατικές διατάξεις και πλέον, η άδεια που διαθέτει επέχει θέση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίου.

    Φλίγκος

    Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη Βεβαίωση έχει χορηγηθεί και στον «Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε.» για τα υδατοδρόμια της Κέρκυρας και των Παξών.

    Με αφορμή τη χορήγηση της Βεβαίωσης Συμμόρφωσης στο υδατοδρόμιο της Πάτρας, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Γκόλιας δήλωσε.

    «Η δημιουργία ενός επαρκούς δικτύου υδατοδρομίων αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Σε αυτή την κατεύθυνση, η εξασφάλιση της δυνατότητας πλήρους λειτουργίας του υδατοδρομίου της Πάτρας έχει κομβική σημασία για την ανάπτυξη αυτού του δικτύου στην περιοχή του Ιονίου, ενώ προσθέτει μια ακόμη σημαντική υποδομή μεταφορικής υπηρεσίας στην αχαϊκή πρωτεύουσα.»

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το FLAMIS.GR συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου προκήρυξαν απεργία οι ενώσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν τρία άτομα για τα τηλεφωνήματα με τα “μαϊμού τροχαία”

    Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΡΑ  ΧΡΗΣΤ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ ...

    Τραγωδία – Νεκρή βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια

    Βαρύτατο πένθος έχει προκαλέσει στην οικογένεια μιας 19χρονη φοιτήτριας...