Light για Νότη Σφακιανάκη: «Μεγάλος άνθρωπος είναι, ας πάει να δει τα εγγόνια του, να φυτεύσει καμιά τομάτα»

    Ημερομηνία:

    Για την αποχή του από τα φετινά MAD VMA αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται, απάντησε ο Light στην κάμερα του ANT1 και στη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου.

    Μετά τον περσινό καυγά των τράπερς που διέκοψε την βραδιά των μουσικών βραβείων, ο Light απαντά πως φέτος δεν δέχτηκε πρόσκληση από τους διοργανωτές.

    «Δεν με κάλεσαν φέτος, αλλά κέρδισα το ότι πήγα στις Κάννες. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία για να αποφασίσω εάν πάω. Πήραν μια απόφαση, απολύτως σεβαστή και κυρίως για τον κόσμο. Ήταν κάτι ωραίο που δεν ήταν καθόλου ωραίο για τον κόσμο. Από εκεί και πέρα προχωράμε, η καριέρα μας δέκα χρόνια έγινε χωρίς τo MAD», απάντησε ο Light.

    Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Light μίλησε για τους λαϊκούς τραγουδιστές και την αποχή του Νότη Σφακιανάκη: «Μεγάλος άνθρωπος είναι κιόλας. Δεν είναι 60 και βάλε; Δεν είναι και παράλογο ένας άνθρωπος στα 65 του να απέχει κι ένα χρόνο από τη μουσική. Εντάξει, μπορεί να πάει να δει τα εγγόνια του. Να πάει να φυτεύσει καμιά τομάτα, κανένα ραπανάκι. Κακό είναι;  Δεν το λέω για να μειώσω κάποιον. Εγώ στα 65 μου αυτό θα έκανα», ανέφερε ο Light στο «Πρωινό» του ANT1.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: «Ο Άντρας με την Πουά Γραβάτα» — Θεατρική Παράσταση με Κοινωνικό Σκοπό

    Κυριακή 13 Ιουλίου | Ώρα 21:00 | Θερινό Δημοτικό...

    Κατερίνα Στεφανίδη: Γέννησε η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ

    Γονείς έγιναν για πρώτη φορά η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίτσελ Κρίερ. Η...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα,γιαγιά αδελφή & θεία  BAΣΙΛIKH ΧΗΡ. ΓΕΩΡΓ.  ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΤΩΝ:...

    Αυξάνονται τα θύματα από τις πλημμύρες στο Τέξας: 43 οι νεκροί, αγωνία για δεκάδες αγνοούμενα παιδιά

    Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι διασώστες στο Τέξας των ΗΠΑ...