ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών

    Ημερομηνία:

    O Καθηγητής Επιστήμης Υπολογιστών του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), Κωνσταντίνος Π. Δασκαλάκης αναγορεύτηκε σε  Επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής  στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών.

    Το έργο και την προσωπικότητα του τιμώμενου παρουσίασε ο Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Χρήστος Δ. Ζαρολιάγκης ενώ ακολούθησε η αναγόρευση του τιμώμενου σε Επίτιμο Διδάκτορα από τους Προέδρους, των Τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Καθηγητή Αντώνιο Θ. Αλεξανδρίδη και Καθηγητή Χρήστο Ι. Κακλαμάνη και η περιένδυσή του από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Χρήστο Μπούρα.

    Η εκδήλωση της επιτιμοποίησης ολοκληρώθηκε  με την ομιλία του τιμώμενου με τίτλο: «Θεωρία Παιγνίων και Τεχνητή Νοημοσύνη (Game Theory and Machine Learning)»

     

    ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών

     

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΠΕ: Στα αζήτητα τεράστιες ποσότητες πράσινης ενέργειας – Από 5 έως 6 γιγαβάτ θα περικοπούν το φθινόπωρο

    Ηχηρό καμπανάκι για το επίπεδο περικοπών ενέργειας από φωτοβολταϊκά...

    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Μητσοτάκης είδε Πετρούνια – Κάποια αισθητικά δεν μας άρεσαν πολύ, είπε για την τελετή έναρξης

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα, τον προκριματικό...

    Κέιτλιν Τζένερ: Θυμάται τους Ολυμπιακούς Αγώνες που είχε θριαμβεύσει ως Μπρους

    Η Κέιτλιν Τζένερ πριν συστηθεί στο κοινό ως η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα,...