Έφη Σαρρή: «Αν περάσω έξω από μοναστήρι, θα πέσει να με πλακώσει»

    Ημερομηνία:

    Στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Έφη Σαρρή, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι στις συνεντεύξεις της όλα αυτά τα χρόνια έλεγε κατά σύστημα ψέματα.

    «Ήμουν πάρα πολύ φρόνιμο κοριτσάκι αλλά τώρα πια, επειδή τα είδα όλα και τα ξαναείδα, εντάξει… Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει κάποια πλαστική. Ούτε καν μπότοξ. Με κούρασε η ψευτιά που έλεγα εγώ και την πίστευαν όλοι. Έχω πει πάρα πολλά ψέματα και τα έχετε πιστέψει όλα. Από ένα σημείο και μετά λέω μόνο ψέματα» είπε η ίδια.

    Και συνέχισε: ««Είχα βγάλει κάποια στιγμή ένα τραγούδι, τον ‘’Αφρικανό’’ και με έπαιρναν όλοι οι δημοσιογράφοι τηλέφωνο και μου ζητούσαν να τους πω το όνομά του… Τι να πω… Λέω μόνο ψέματα και δεν τα καταλαβαίνατε. Το ότι είχα κλειστεί σε μοναστήρι με ρωτάς αν είναι ψέμα; Τρελάθηκες; Εγώ αν περάσω έξω από μοναστήρι θα πέσει να με πλακώσει».

    Ωστόσο αποκάλυψε: «Μια αλήθεια που είχα πει ήταν ότι ήμουν παντρεμένη. Ήμασταν 17 χρόνια παντρεμένοι με τον γιατρό. Παντρευτήκαμε στην Αθήνα σε ένα Δημαρχείο. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Είναι η οικογένειά μου, δεν έχω άλλη οικογένεια. Δεν είχα αδέρφια και οι γονείς μου έφυγαν νωρίς από τη ζωή».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στις 9 Ιουλίου παραχωρούν συνέντευξη Τύπου οι Αγγελόπουλοι

    Την ερχόμενη Τετάρτη στις 9 Ιουλίου οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου. Όπως...

    Ο Αλ Σαράα παρουσίασε το νέο έμβλημα της Συρίας – Τι συμβολίζει ο χρυσός αετός

    Το νέο εθνικό σύμβολο της Συρίας αποκάλυψε την Πέμπτη η κυβέρνηση...

    Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στο Άγιον Όρος: «Στηρίζω την πνευματική σας αποστολή»

    Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής, ο...

    Ευάγγελος Αντώναρος: Ο Κασσελάκης με διέγραψε από το Κίνημα Δημοκρατίας , τον αφήνω στις Ρουβίτσες του

    Τη διαγραφή του από το Κίνημα Δημοκρατίας γνωστοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ο Ευάγγελος...