Κυριάκος Μητσοτάκης: Έφτασε στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, όπου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη.

    Ο πρωθυπουργός βρισκόταν στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις χώρες της Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής και αποφάσισε να επιστρέψει νωρίτερα από το προγραμματισμένο λόγω της μάχης με τις φωτιές που πλήττουν τη χώρα και καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

    Τι είχε πει στην πρώτη του δήλωση ο πρωθυπουργός

    Στην πρώτη του δήλωση για τις φωτιές από τις Βρυξέλλες όπου βρισκόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να υπακούουν στις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, τονίζοντας ότι ενημερώνεται συνεχώς για την εξέλιξη των μεγάλων πυρκαγιών.

    «Ο κρατικός μηχανισμός κάνει το καλύτερο το οποίο μπορεί για να ανταποκριθεί με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα και να περιορίσει αυτές τις μεγάλες πυρκαγιές» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

    «Το πρώτο μας μέλημα, πάντα, είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, ακολουθεί η προστασία της περιουσίας και του φυσικού μας περιβάλλοντος» τόνισε και διαβεβαίωσε ότι θα δοθούν αποζημιώσεις στους πληγέντες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πύργος: Αστυνομικοί απέτρεψαν αυτοκτονία στο… παρά ένα!

    Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης στον Πύργο, όταν...

    Δυτική Ελλάδα: Επιτέθηκαν σε αλλοδαπό και τον λήστεψαν

    Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίστηκε δικογραφία για...

    Βίντεο: Καρχαρίας κυνηγάει στην ακτή 16χρονο αγόρι

    Μία άκρως τρομακτική στιγμή έχει καταγραφεί σε βίντεο με...

    Μέγαρα: 37χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε μάνα, αδελφή και θείο

    Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει το Αλεποχώρι Μεγάρων, καθώς ένας 37χρονος...