Έδειξε την αξία της η πατρινή πρωταθλήτρια Δέσποινα Μουρτά

    Ημερομηνία:

    Έδειξε την αξία της και ότι έχει βρει πλέον τον ρυθμό της η πατρινή πρωταθλήτρια της Ολυμπιάδας Πατρών, Δέσποινα Μουρτά.

    Η 27χρονη αθλήτρια κατάφερε και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που έγινε στον Βόλο, καθώς αναδείχτηκε νικήτρια στα 400 μέτρα με 53.98 χρόνο που αποτελεί φετινό ρεκόρ.

    Η αθλήτρια του Περικλή Χατζηαναστασιάδη προέρχεται από μια χρονιά με αρκετά προβλήματα που δεν της επέτρεψαν να δουλέψει όπως θα ήθελε. Παρόλα αυτά έφτασε στην τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

    Το μετάλλιο της Μουρτά ήταν ότι καλύτερο από πλευράς Αχαΐας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών – γυναικών και νέων ανδρών- νέων γυναικών (Κ23) που έγινε στον Βόλο.

    Από εκεί και πέρα μετά και την συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα η Δέσποινα Μουρτά συνεχίζει την προετοιμασία της για το Βαλκανικό πρωτάθλημα με το οποίο ολοκληρώνονται και οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το καλοκαίρι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιωάννινα: Φωτιά σε νταλίκα τα ξημερώματα στην Εγνατία – Μετέφερε ρούχα γνωστής αλυσίδας

    Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε νταλίκα με ξένες πινακίδες στο 51ο...

    ΠΑΤΡΑ: Επικίνδυνο κτίριο Αγίου Ανδρέου και Καρόλου

    Το συγκεκριμένο κτίριο βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου και...

    Ελλάδα-Τουρκία 72-83: Έσβησε στο ΣΕΦ το όνειρο της πρόκρισης στους «8»

    Εκτός προημιτελικών του Eurobasket γυναικών η Ελλάδα, ηττήθηκε 83-72...

    ΥΠΕΞ Ιράν: «Αιώνιες συνέπειες θα έχουν τα σημερινά αμερικανικά πλήγματα»

    Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί, χαρακτήρισε την...