ΕΛΑΣ: Απετράπη η είσοδος σε πάνω από 2.700 παράνομους μετανάστες στον Έβρο κατά το διάστημα 14 έως 17 Αυγούστου

    Ημερομηνία:

    Την είσοδο περίπου 900 παράτυπων μεταναστών, ανά ημέρα, στον Έβρο απέτρεψε τις προηγούμενες ημέρες η Αστυνομία.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από 14 Αυγούστου και ώρα 06:00 έως 17 Αυγούστου την ίδια ώρα, ο συνολικός αριθμός αποτροπών εισόδου παράτυπων μεταναστών ανήλθε στις 2.720, ενώ συνελήφθησαν 85 παράτυποι μετανάστες.

    Παράλληλα, στο ίδιο χρονικό διάστημα συνελήφθησαν σε όλη την ελληνική επικράτεια 29 διακινητές παράτυπων μεταναστών, εκ των οποίων οι 12 στον Έβρο.

    ICECAP

    Υπενθυμίζεται ότι στο διάστημα από 28 Ιουλίου έως και 7 Αυγούστου, συνελήφθησαν στη Μακεδονία και τη Θράκη ακόμα 58 διακινητές παράτυπων μεταναστών.

    Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση:

    « Η Ελληνική Αστυνομία επαγρυπνά και, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες κρατικές αρχές, επιχειρεί εντατικά και συστηματικά για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και την εξάρθρωση των εγκληματικών κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, στη βάση της τήρησης της νομιμότητας, με γνώμονα το δραστικό περιορισμό του προβλήματος.»

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ: Τα εφήμερα σπέρματα του Διονύση Ζακυνθινού

    Του Δημήτρη Σ. Αβραμίδη Αν θυμάμαι καλά ο αείμνηστος φιλόλογος...

    9 νηστίσιμα πρωινά που δεν τους λείπει τίποτα

    Το πρωινό είναι από τα πιο σημαντικά γεύματα της ημέρας, και...

    Η αντίσταση του Μαυρόγυπα: Αναγέννηση και ανάπτυξη στο Δάσος της Δαδιάς μετά τις καταστροφικές φωτιές

    Είναι το μεγαλύτερο αρπακτικό πουλί της Ευρώπης, με άνοιγμα...

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης πήγαν μαζί στο γήπεδο – Δείτε τη φωτογραφία

    Εδώ και μήνες δημοσιεύματα θέλουν την Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου και...