ΣΟΚ! “Εσβησε” η Ιωάννα Ευθυμίου στα 41

    Ημερομηνία:

    Μεγάλο πόνο και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της Ιωάννας Ευθυμίου στα 41 μόλις χρόνια της, η οποία έδινε μάχη με ασθένεια.

    Εργατική και με αγάπη στη ζαχαροπλαστική, εργάστηκε για 10 χρόνια σε φούρνο και τα επόμενα χρόνια δούλευε σεζόν σε ξενοδοχειακές μονάδες σε διάφορα νησιά της Ελλάδας.

    Πέραν του επαγγελματισμού της και της αγάπης της προς την οικογένεια, υπήρχαν και πολλά άλλα στοιχεία για τα οποία ξεχώριζε. Ήταν κοινωνική, χαμογελαστή, με μεγάλη αγάπη για τα ζώα, διασκεδαστική στις παρέες της, φιλότιμη, καλόκαρδη, δεν κρατούσε κακίες ούτε χαλούσε χατήρι σε κανέναν. Για πολλούς ήταν ένας «άγγελος επί γης», που πλέον βρίσκεται ψηλά στον ουρανό.

    Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στις 19:00.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Την Δευτέρα η κηδεία του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΚΥΡ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΙΑΤΡΟ - ΕΤΩΝ 80  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ...

    «Πνίγηκαν» Ιταλία και Ισπανία από καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες – Πέντε νεκροί στη Βραζιλία από σαρωτικό ανεμοστρόβιλο

    Εικόνες αποκάλυψης σε Ισπανία, Ιταλία και Βραζιλία από τα ακραία καιρικά φαινόμενα...

    Αχαϊα: 8 οι συλλήψεις για την υπόθεση με τον 13χρονο που υπέστη σπασμούς μετά από χρήση κάνναβης σε σχολείο

    Οκτώ άτομα συνελήφθησαν συνολικά για το σοβαρό περιστατικό με...

    Βρετανία: 20χρονος μαχαίρωσε στο λαιμό γυναίκα σε στάση λεωφορείου στο Μπέρμιγχαμ – Η αστυνομία κάνει λόγο για «απρόκλητη επίθεση»

    Ζωντανό εφιάλτη έζησε μία γυναίκα στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας, αφού την...