ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Το φράγμα ανήκει στους όμορους Δήμους

    Ημερομηνία:

    Οι απώλειες για την Πάτρα και τους όμορους Δήμους τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι το λιγότερο δέκα εκ Ευρώ, αν δεν πάρουν οι ίδιοι το Φράγμα στα χέρια τους.

    Πρώτον θα χαθεί 1 εκ ετησίως τουλάχιστον, από το νερό που θα αγοράζει η ΒΙ.ΠΕ σε ζεστό χρήμα.

    Δεύτερον θα χαθούν από το διαδημοτικό ταμείο τα υπόλοιπα των εκπτώσεων του διαγωνισμού των 8,6 εκ Ευρώ για την συντήρηση, που υπολογίζονται τουλάχιστον σε 4 εκ Ευρώ!

    Τρίτον θα χαθούν όλα τα έσοδα από τις υπηρεσίες πέριξ του Φράγματος, ενοικιάσεις χώρων αναψυχής, αθλητικών εγκαταστάσεων κλπ.

    Τέταρτον θα χαθούν όλες οι χρηματοδοτήσεις από τα διαθέσιμα ευρωπαϊκά προγράμματα.

    Πέμπτον θα χαθεί η τεχνογνωσία που θα αποκτήσουν οι υπάλληλοι που απασχοληθούν από τον ιδιώτη, αντί να επιλεγούν από τους Δήμους!

    Έκτον θα πολλαπλασιαστούν οι κίνδυνοι ιδιωτικοποίησης των υδάτινων πόρων και τότε θα είναι αργά για καταλήψεις και αυτοδικίες!

    Εκτός και αν αυτή είναι η τελική επιδίωξη του κ Πελετίδη να μας πουλήσει στον ιδιώτη, για να στραφεί έπειτα εναντίον του υποτιθέμενου «ταξικού εχθρού»!

    Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας είναι νόμιμη, συγκεκριμένη, εφαρμόσιμη, φιλολαϊκή και απαιτούμε την εφαρμογή της! Καμία επιβάρυνση στους καταναλωτές-αναλογική μείωση των τιμολογίων της ΔΕΥΑΠ!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έτοιμα γεύματα: Από το ψυγείο ή την κατάψυξη, στο πιάτο μας για κατανάλωση

    Από το ψυγείο, την κατάψυξη ή το ράφι του...

    Πώς πέτυχε η εταιρεία που πίστευε ότι το κέρδος είναι βρόμικη λέξη – Έχανε 1 εκατ. την ημέρα

    7 Απριλίου 1891 Γεννιέται στη Δανία ο Ole Kirk Christiansen,...

    «Καμπανάκι» για τη δημόσια υγεία από τις πρόσφατες πυρκαγιές-Τι είπαν οι επιστήμονες στην ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών

    Tης Ελένης Γεωργοπούλου «Στην εποχή της κλιματικής αλλαγής υπάρχουν παράγοντες...