«Σούσι» από τη Δυτική Ελλάδα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Έναν πρωτότυπο τρόπο ανάδειξης των προϊόντων και αλιευμάτων της Δυτικής Ελλάδος επέλεξε η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, χθες όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο 17, stand 5, παρακολούθησαν το πιο μοναδικό μαγειρικό session που “πάντρεψε” τον αλιευτικό πλούτο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ιαπωνική κουζίνα. Το nori στα maki rolls αντικαταστάθηκαν από αμπελόφυλλα και “γέμισαν” με λαβράκι από την λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου, τo inside out παρασκευάστηκε με γαριδάκι Ψαθοπύργου, τα nigiri έγιναν με χέλι από το Μεσολόγγι και τσιπούρα από το Αιτωλικό, ενώ οι πέστροφες του Πλανητέρου Καλαβρύτων “κόπηκαν” σε sashimi.

    Όσοι το έζησαν και το γεύτηκαν είχαν σίγουρα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 1/7/2025

    15:00 Novasports 6HD Wimbledon 1ος γύρος 15:30 Novasports Prime Wimbledon...

    Πύργος: Αστυνομικοί απέτρεψαν αυτοκτονία στο… παρά ένα!

    Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης στον Πύργο, όταν...

    Δυτική Ελλάδα: Επιτέθηκαν σε αλλοδαπό και τον λήστεψαν

    Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίστηκε δικογραφία για...

    Βίντεο: Καρχαρίας κυνηγάει στην ακτή 16χρονο αγόρι

    Μία άκρως τρομακτική στιγμή έχει καταγραφεί σε βίντεο με...