Βασίλης Σπανούλης: Η απάντηση για το ενδεχόμενο έβδομου παιδιού και τα τρυφερά λόγια για την Ολυμπία Χοψονίδου

    Ημερομηνία:

    Ο Βασίλης Σπανούλης αποθεώθηκε στο κατάμεστο ΣΕΦ την προηγούμενη Κυριακή, όταν η ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργάνωσε προς τιμήν του μία λαμπερή βραδιά για την απόσυρση της φανέλας του με το νούμερο 7.

    Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και στην κάμερα του Happy Day και μίλησε για τα έξι παιδιά του, τη γυναίκα της ζωής του Ολυμπία Χοψονίδου και την προπονητική. «Μόνο ευλογία, συγκίνηση και περηφάνια νιώθω για όλα αυτά που έχω ζήσει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Το νούμερο 7 για εμένα ήταν αυτό που συνέδεσε τις περισσότερες επιτυχίες μου με τον Ολυμπιακό και στην Εθνική. Έχω γεννηθεί στις 7 Αυγούστου. Ευχαριστώ τον Θεό που με έκανε να περάσω μία τέτοια διαδρομή» είπε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης.

    «Η Ολυμπία έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αγώνες. Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα.

    Όσο για το ενδεχόμενο ενός έβδομου παιδιού, ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε γελώντας: «Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε την οικογένεια να μεγαλώνει».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...