ΣΚΕΑΝΑ : Συνάντηση με τον Πέτρο Ψωμά

    Ημερομηνία:

    Συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Πέτρο Ψωμά και υποψηφίους του ΣΠΙΡΑΛ,  πραγματοποίησε το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ. Στην συνάντηση εκ μέρους του ΣΚΕΑΝΑ συμμετείχαν ο πρόεδρος, κ. Τάσος Γιατράς, ο γεν. γραμ., κ. Τάκης Ματθαιόπουλος και ο αντιπρόεδρος, κ. Γιώργος Κούλης.

    Κατά τη συνάντηση  συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα που συνδέονται με τον κλάδο της εστίασης αλλά και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης.

    H νέα κανονιστική, η εικόνα της πόλης, η εξωστρέφεια, η προσέλκυση επισκεπτών καθώς και το Πατρινό Καρναβάλι ήταν κάποια σημαντικά ζητήματα που τέθηκαν υπό συζήτηση, με τις δύο πλευρές να αναπτύσσουν τις απόψεις τους στην βάση της συνεννόησης και της εμπιστοσύνης, αξίες από τις  οποίες πρέπει να διέπονται οι σχέσεις των φορέων της πόλης.

    Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της συνέχισης των επαφών του ΣΚΕΑΝΑ με όλους τους συνδυασμούς που θα συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πράσινο περνάμε… λουλούδι σταματάμε

    Την καλύτερη λεζάντα για την συγκεκριμένη φωτογραφία μας έστειλε...

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Δεν είναι και η καλύτερη εικόνα έξω από ένα σχολείο

    Δεν είναι και η καλύτερη εικόνα έξω από ένα...

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Ο Πέτρος Ψωμάς φωτογράφισε ΣΗΜΕΡΑ διάφορα σιντριβάνια της Πάτρας – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

    «Σιντριβάνια: είναι “άποψη” της δημοτικής αρχής η εγκατάλειψή τους» Άρθρο...

    Πατρών-Κλάους και Ακρωτηρίου: Τα πεζοδρόμια, καλυμμένα με μπάζα

    Το ‘χαμε ξαναγράψει αλλά η κατάσταση παραμένει… ίδια και...