Υδατοδρόμιο και στο Αίγιο

    Ημερομηνία:

    Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μεγαλώνει το παζλ του δικτύου υδατοδρομίων της δραστικά με την τελευταία ανάθεση για αδειοδότηση των υποδομών λειτουργίας υδροπλάνων σε Ερμιόνη, Μονεμβασιά, Γύθειο και Παράλιο Aστρος, όπως ανακοίνωσε χθες  Πέμπτη 21/09/2023, η Hellenic Seaplanes.

    Σημειώνεται ότι στην Πελοπόννησο, η Καλαμάτα και η Κυλλήνη έχουν αδειοδοτηθεί και έχουν ξεκινήσει οι κατασκευές των υποδομών για την εξασφάλιση των αδειών λειτουργίας τους, ενώ Ναύπλιο, Νέα Κίος και λίμνη Τάκα είναι στην τελική φάση αδειοδότησης τους.

    ICECAP

    Η Hellenic Seaplanes έχει σχεδιάσει την επιχειρησιακή λειτουργία σε επιπλέον 12 προορισμούς (υδατοδρόμια και υδάτινα πεδία) στην Πελοπόννησο μεταξύ των οποίων είναι το Κατάκολο, η Πύλος, η Ελαφόνησος, το Ξυλόκαστρο, η Λίμνη Καϊάφα, το Αίγιο, η Επίδαυρος και η Κόρινθος.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θέρμο: Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα ο 37χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων

    Για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων καθώς και παραβάσεις του ΚΟΚ...

    Ξεκινά η τουριστική σεζόν με 80.000 κενές θέσεις εργασίας – Γιατί δεν πάνε για δουλειά στα νησιά

    Με τουλάχιστον 80.000 κενές θέσεις εργασίας ξεκινά η φετινή τουριστική...

    ANTIΔΡΟΜΗΣΕΙΣ: Κόλπο γκρόσο Δήμου και Περιφέρειας στην οδό Κορίνθου!

    Με «κόλπο γκρόσο» η Δημοτική Αρχή της Πάτρας παρακάμπτει...