Το πιο αρωματικό, ζεστό κρασί για τις κρύες νύχτες των γιορτών

    Ημερομηνία:

    Αυτό το ζεστό κρασί με μπαχαρικά αποτελεί την ιδανική λύση για τα κρύα βράδια των γιορτών στο σαλόνι με ταινία. Η απόλυτη χαλάρωση και ραστώνη της χριστουγεννιάτικης περιόδου

    Η συγκεκριμένη συνταγή θέλει το κρασί να «μαγειρεύεται» σε συσκευή crockpot ( ή αλλιώς slow coocker), αλλά μπορείτε πανεύκολα να το φτιάξετε και χωρίς αυτό.

    Υλικά

    GLEARNET

    Ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί ( κάτι φρουτώδες, αλλά όχι πολύ γλυκό)
    Μηλίτης (μισό μπουκάλι)
    Μέλι
    Ξύσμα και χυμό πορτοκαλιού
    Γαρύφαλλο
    Kάρδαμο
    Sticks κανέλας
    Αστεροειδής γλυκάνισο
    Μπράντι (μισή κούπα του τσαγιού)
    Φέτες πορτοκαλιού και σπόρους ροδιού (για ντεκόρ)

    Εκτέλεση

    Βάζουμε το κρασί, το μηλίτη, το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το γαρύφαλλο, το κάρδαμο, την κανέλα και το γλυκάνισο. Αφήνουμε το σε χαμηλή φωτιά από μισή έως μία ώρα (ανάλογα με το σκεύος) και στη συνέχεια προσθέτουμε το μπράντι.

    TA

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ολοκληρώθηκε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για υποψήφιους Θετούς Γονείς από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

    Η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Περιφέρειας Δυτικής...

    Πάτρα: Θρήνος για την σύζυγο Διευθυντή Δημοτικού σχολείου

    Τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον Διευθυντή του 42ου...

    Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία από τον «Άγιο Χαράλαμπο»

    Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: «Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών...

    Πάτρα: Αυτός είναι ο Πατρινός που έσωσε τον Παναγιώτη Ρηγόπουλο και όπως λέει… λίγο έλειψε να “τις φάει”

    Ο γνωστός γκαλερίστας και Πρόεδρος του Συλλόγου Καλών Τεχνών...