Φαίη Σκορδά: Χώρος για προσωπική ζωή υπάρχει, πρόσωπο δεν υπάρχει

    Ημερομηνία:

    Δηλώσεις για την τηλεθέαση, την τοξικότητα στην τηλεόραση και την προσωπική της ζωή έκανε η Φαίη Σκορδά.

    Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται», όπου είπε, μεταξύ άλλων: «Δεν θα θυσίαζα ποτέ αυτό που είμαι για τα νούμερα τηλεθέασης. Όταν κάνεις καθημερινό και πάρα πολλά χρόνια, είσαι ο εαυτός σου. Δεν γίνεται να μη βγει ο εαυτός σου, παρότι ακολουθείς κάποιους τηλεοπτικούς κανόνες, παρότι είσαι σε ένα τηλεοπτικό κανάλι που πρέπει να σέβεσαι, παρότι έχεις τους συνεργάτες κι όλοι μαζί είστε μία ομάδα και βγαίνει το πρόσημο θετικό ή αρνητικό».

    Ακόμη, πρόσθεσε: «Τις φουρτούνες τις διαχειρίζομαι με χαμόγελο και ψυχραιμία. Και στηρίζοντας τους συνεργάτες μου».

    «Χώρος για προσωπική ζωή υπάρχει;» ρωτήθηκε στη συνέχεια, για να απαντήσει, ξεσπώντας σε γέλια: «Χώρος υπάρχει, πρόσωπο δεν υπάρχει».

    Όσο για την τοξικότητα, η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Δεν απαντάς στην τοξικότητα. Φεύγεις… Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν στενοχωριέσαι».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Παραμένουν στα εννέα μπλόκα αγρότες και κτηνοτρόφοι της δυτικής Ελλάδας

    Στα εννέα μπλόκα που έχουν στηθεί σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα...

    Πάτρα: Ημερίδα για τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο

    Η Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών,...

    Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης της

    Αγωγή για ακύρωση της διαθήκης της Καίτης Γκρέυ κατέθεσε ο γιος...

    Ποινή κάθειρξης πέντε ετών σε άντρα που σκότωσε την 18χρονη ξαδέρφη του σε τροχαίο στη Λάρισα το 2021

    Ποινή κάθειρξης πέντε ετών επέβαλε το Δευτεροβάθμιο Τριμελές Εφετείο...