Ήπαρ: Το «αθώο» συστατικό που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου

    Ημερομηνία:

    Οι φυτικές ίνες είναι ωφέλιμες για την υγεία, αλλά οι επεξεργασμένες και ραφιναρισμένες φυτικές ίνες φαίνεται ότι αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του ήπατος για συγκεκριμένα άτομα, όπως υποστηρίζει νέα μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο Gastroenterology.

    Ο λόγος για τις επεξεργασμένες ίνες, που προστίθενται σε διάφορες τροφές και τις εμπλουτίζουν, με όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος ή να προστατευθούν από σοβαρές ασθένειες, όπως ο καρκίνος και ο διαβήτης, να τις προτιμούν.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ygeiasthemata.gr

     

    Ήπαρ: Το «αθώο» συστατικό που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Αυλαία» μετά από 34χρονια- Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε με δάκρυα το τελευταίο «Καλημέρα Ελλάδα»

    Μετά από 34χρόνια το Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, η μακροβιότερη...

    Καρκίνος: 3 τροφές που βοηθούν στην πρόληψη της νόσου και αξίζει να εντάξετε στη διατροφή σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-3-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ad%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%bf%ce%b7%ce%b8%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%bb/

    Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Yπήρξαν πολύ τιμητικές προτάσεις, αλλά η καρδιά μου αποφάσισε να…»

    Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star έκανε δηλώσεις η Σταματίνα Τσιμτσιλή,...

    Δωδώνη: Με 110 εκατ. στην «τσέπη» πούλησε η CVC στους Σαράντηδες

    Με έναν συνδυασμό “ζεστού χρήματος” που θα μπει στο...