Ήπαρ: Το «αθώο» συστατικό που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου

    Ημερομηνία:

    Οι φυτικές ίνες είναι ωφέλιμες για την υγεία, αλλά οι επεξεργασμένες και ραφιναρισμένες φυτικές ίνες φαίνεται ότι αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του ήπατος για συγκεκριμένα άτομα, όπως υποστηρίζει νέα μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο Gastroenterology.

    Ο λόγος για τις επεξεργασμένες ίνες, που προστίθενται σε διάφορες τροφές και τις εμπλουτίζουν, με όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος ή να προστατευθούν από σοβαρές ασθένειες, όπως ο καρκίνος και ο διαβήτης, να τις προτιμούν.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ygeiasthemata.gr

     

    Ήπαρ: Το «αθώο» συστατικό που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Εισηγήτρια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης για τις δημόσιες συμβάσεις

    Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής τοποθετήθηκε ως...

    ΠΑΤΡΑ: Η Εμπορική Ανανέωση για τις εκλογές

    Ευχαριστούμε τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας για την στήριξη...

    Μεγάλη φωτιά στο Κορωπί: Εκκενώθηκαν 3 περιοχές – Καίγονται σπίτια

    Συνολικά επιχειρούν πλέον 120 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων...

    Έναρξη πρώτου γενικού ψεκασμού δακοκτονίας στους Δήμους Πατρέων και Αιγιάλειας

    Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Αχαΐας γίνεται γνωστό...